Yaşam

En Gelişmiş Panasonic Notebook

Panasonic en gelişmiş dayanıklı notebook TOUGHBOOK 40’ı duyurduSavunma sanayisi için geliştirilen ve kolluk kuvvetleri ile kamu hizmetleri için de uygun olan yüksek performanslı ve 14 inç büyüklüğünde olan bu notebook,..

En Gelişmiş Panasonic Notebook

Panasonic en gelişmiş dayanıklı notebook TOUGHBOOK 40’ı duyurdu
Savunma sanayisi için geliştirilen ve kolluk kuvvetleri ile kamu hizmetleri için de uygun olan yüksek performanslı ve 14 inç büyüklüğünde olan bu notebook, kritik operasyonları ve günlük zorlukları ortadan kaldıran imkanlarıyla dayanıklı cihazları yepyeni bir seviyeye taşıyor.

Panasonic, savunma sanayii için tasarlanan ve kolluk kuvvetleri ile kamu hizmetleri için de uygun olan 14 inç büyüklüğündeki en gelişmiş dayanıklı notebook cihazını tanıttı. Dayanıklı cihazları yeni bir seviyeye taşıyan TOUGHBOOK 40, 7 genişletme alanına sahip modüler tasarımıyla hareket halindeki çalışanların cihazın parçalarını en zorlu koşullara göre hızlı ve kolay bir şekilde değiştirebilmesini sağlıyor. Yüksek performanslı ve tamamen siyah yeni cihaz, işlerin ilerleyebilmesi için kritik öneme sahip operasyonları kolaylaştıran askeri seviye güvenliği ve iletişim imkanlarıyla en zorlu koşullarda bile kullanılabilecek şekilde geliştirildi.

Esnek cihaz yönetimi

TOUGHBOOK 40, her göreve uyum sağlayarak sahada çalışanların en büyük yardımcısı oluyor. Kullanıcıların değiştirebildiği bataryaya, RAM’e ve SSD’ye ek olarak cihazda akıllı kart ve parmak izi okuyucular için 4 genişletme alanı daha bulunuyor. Bu genişletme alanlarına bir ekip notebook’u ortak kullandığında çoklu doğrulama imkanı eklenebiliyor. Bu alanlar aynı zamanda ikinci SSD, DVD ve Blu-ray sürücülerine ek olarak VGA, True Serial, USB 3.2 Gen1 Tip-A ve ikinci HDMI veya dahili GLAN gibi yapılandırılabilir girişler için kullanılabiliyor.

Savunma sanayisi için tasarlanan bu cihaz, araç içinde veya ayakta kullanılabiliyor. Aynı şekilde araçların aksamlarını teşhis ederken, bakım yaparken ve eğitim verirken de yardımcı oluyor. Cihaz kolluk kuvvetleri ve sınır kontrollerinde yönlendirme, plakayı veya şüpheliyi tanımlama gibi süreçler için de ideal bir kullanım sunuyor. Otomotiv ve tarım sektörlerinde ise yol kenarında veya tarlada, kamyonlarda veya büyük makinelerde teşhis ve onarım yapan teknisyenler için mükemmel bir araç haline geliyor. Kamu hizmetlerinde ise mühendisler boru hatlarının, güneş panellerinin ve elektrik santrallerinin denetimleri ve bakım programları için TOUGHBOOK 40’ı kullanabiliyor.

En büyük güçlükleri bile aşabilen performans
Yüksek performans sunan bu cihaz, her kullanıcının ihtiyacını karşılayabiliyor. Windows 11 güvenli çekirdekli bilgisayarda Intel® Core™ i5-1145G7 vPro® işlemci (opsiyonel Intel® Core™ i7 vPro® işlemci), 16GB RAM (64GB’a varan seçenekler) ve hızlıca değiştirilebilen standart 512GB NVMe OPAL SSD (2TB’a varan seçenekler) bulunuyor. TOUGHBOOK 40, hızlıca değiştirilebilen NATO onaylı VIASAT kendi kendisine şifreleyen güvenlik sürücülerini, MIL bağlayıcılarıyla ve montaj istasyonlarıyla birlikte kullanılacak şekilde tasarlandı. Çalışırken ışığı ve elektronik aktarımları anında kesmek için tek dokunuşla aktifleşen Gizli Mod işlevi de bulunuyor.

Yüksek parlaklık ve Full HD dokunmatik ekran ile cihazdakiler gece ve en parlak güneş ışığında bile kolayca görülebiliyor. Her koşulda kolay bir kullanım için dokunmatik ekran kalem, parmak, eldiven ve ıslak ten arasındaki farklı otomatik olarak algılayabiliyor ve en uygun kullanım moduna anında geçiş yapıyor. Yeni tasarlanan touchpad’de (dokunmatik yüzey) iki tane fiziksel fare tuşu bulunuyor ve eldiven giyildiğinde ve yağmur yağarken de çalışıyor. İki parmakla kullanım imkanı sayesinde kullanıcılar sahadaki en karmaşık işlemleri bile kolaylıkla yapabiliyor.

Batarya ömrü de tek bataryada yaklaşık 18 saat ve cihazı kapatmadan değiştirilebilen iki bataryada yaklaşık 36 saat ile işlerin yapılabilmesi için büyük öneme sahip operasyonları destekliyor.

İletişim kurmak için geliştirildi

TOUGHBOOK 40, simleri ve LTE’yi değiştirmeden mobil taşıyıcılar arasında geçiş yapabilmek için eSIM’in yanı sıra yazın piyasaya sürülecek 5G seçeneği gibi operasyonlarda ihtiyaç duyulan en yeni iletişim imkanlarını barındırıyor. Tüm büyük GPS navigasyon sistemleriyle kullanılmak üzere tasarlanan cihaz, WiFi 6 ve Bluetooth 5.1 imkanı da sunuyor. Waves MaxxAudio® stereo hoparlörler, sahada etkili iletişim sağlamak için insan sesini öne çıkarıyor ve konuşmaların gürültülü ortamlarda bile sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesini sağlıyor. Yapay zeka ile gürültü azaltma özelliğine sahip yeni dörtlü mikrofon, ortam gürültüsünü de ortadan kaldırıyor.

En dayanıklı cihaz

TOUGHBOOK 40, suya ve toza karşık IP66 seviyesi ile dayanıklılığı yeni seviyelere çıkarıyor. Isı, nem ve titreşime karşı askeri standartlara sahip cihaz, 180 cm yükseklikten 26 kere yan düştüğünde bile çalışmaya devam edebiliyor*.

Panasonic Mobil Çözümler İş Alanı Avrupa Ürün Yöneticisi Dirk Weigelt, konuyla ilgili şunları söylüyor: “TOUGHBOOK 40, operasyondaki askerlerden araçtaki polis memuruna, yol kenarındaki teknisyenlerden sahadaki mühendislere kadar birçok çalışanın işini kolaylaştırıyor. Cihaz, farklı görevlere uyum sağlama imkanı, bilişim gücü, iletişim ve güvenlik dayanıklı cihazları yeni bir düzeye taşıyor. Birçok göreve özel olarak uyum sağlayabilen TOUGHBOOK 40’ın uzman operatörlerin tercih edeceği dayanıklı cihaz olacağından eminiz.”

  • Bağımsız üçüncü parti bir laboratuvar tarafından test edilmiştir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL