Yaşam

Future Al Summit’24 Başlıyor

BAU Global ve BAU Future Campus tarafından düzenlenen Future AI Summit’24 için geri sayım başladı! Yapay zekâ çağı başlıyor! Dönüşümün geleceğini belirleyen uzmanlar, BAU Global ve BAU Future Campus organizasyonuyla..

Future Al Summit’24 Başlıyor

BAU Global ve BAU Future Campus tarafından düzenlenen Future AI Summit’24 için geri sayım başladı!

Yapay zekâ çağı başlıyor! Dönüşümün geleceğini belirleyen uzmanlar, BAU Global ve BAU Future Campus organizasyonuyla gerçekleştirilecek olan Future AI Summit’24 için İstanbul Future Campus‘te buluşacak!

Dünya genelindeki yapay zekâ otoritelerini bir araya getirecek olan Future AI Summit’24, 16 – 17 Nisan 2024 tarihlerinde BAU Future Campus İstanbul’da gerçekleştirilecek! Etkinlik kapsamında; paneller, sempozyumlar, interaktif deneyim alanları, marka iş birlikleri, girişimci-yatırımcı bağlantıları ve etkileşimli alanlar düzenlenerek katılımcılara eşsiz bir deneyim yaşatılacak!

Future AI Summit’24

Bahçeşehir Üniversitenin teknoloji ve girişim merkezi BAU Future Campus’te gerçekleşecek olan Future AI Summit’24’te yapay zekâ teknolojilerinin kullanıldığı tüm konular, etkinlik ajandasında yerini aldı! Yapay zekâ ile ilgili yenilikçi bir perspektif kazandırmayı hedefleyen Future AI Summit’24’te teknoloji uzmanlarından girişimcilere, alanında uzman lider global şirketlerden sektörlerin önde gelen temsilcilerine kadar birçok kişi bir araya gelecek!

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL