Türkiye Yaşam

Runtalya Maratonu Otizmli Çocuklar İçin Koşulacak

3 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek Runtalya Maratonu’nda Tohum Otizm Vakfı Tohum Güneşleri adımlarını otizmli çocukların eğitimi için atacak. 11 yıldır yardımseverlik koşularında yer alarak gönüllü koşucuları ile daha çok otizmli..

Runtalya Maratonu Otizmli Çocuklar İçin Koşulacak

3 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek Runtalya Maratonu’nda Tohum Otizm Vakfı Tohum Güneşleri adımlarını otizmli çocukların eğitimi için atacak.

11 yıldır yardımseverlik koşularında yer alarak gönüllü koşucuları ile daha çok otizmli çocuğun eğitime ulaşmasını sağlayan Tohum Otizm Vakfı, tüm sporseverleri “Tohum Güneşi” olarak 3 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek Runtalya Maratonu’nda koşmaya çağırıyor.

Yardımseverlik koşularında yer alarak Tohum Otizm Vakfı’na destek olan gönüllü koşucular “Tohum Güneşi” olarak adlandırılıyor. Tohum Güneşleri, yardımseverlik koşusu kapsamında bağış kampanyaları oluşturup iyilik peşinde koşma nedenlerini aile, dost ve tanıdık çevrelerine e-posta, WhatsApp, sosyal medya vb. iletişim araçlarıyla duyurarak otizmli çocukların niteliklli ve özel eğitime ulaşmalarına destek çağrısında bulunuyor. Böylece Tohum Güneşleri aynı zamanda otizmin farkındalığının artmasına da ciddi bir katkı sağlıyor.

Tohum Otizm Vakfı, şimdiye kadar 5 bin 907 Tohum Güneşi ile 59 bin 492 bağışçıya ulaşarak 307 otizmli çocuğun nitelikli ve özel eğitime ulaşması için destek sağladı. Runtalya Maratonu’nda da yer alacak vakıf, gönüllü koşucuları ile adımları eğitim desteğine dönüştürecek.

Yardımseverlik koşusu hakkında daha detaylı bilgi almak ve Tohum Güneşi olmak için; www.tohumotizm.org.tr adreslerini ziyaret edebilir ya da maraton@tohumotizm.org.tr adresine mail gönderebilirsiniz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL