Magazin

Nice 30 Yaşlara Körfez Bar…

Bodrum’un kült mekanı Körfez Bar, 30’uncu yılını muhteşem bir partiyle kutladı. Bodrum Barlar Sokağı’nın en eski eğlence mekanlarından biri olan Körfez Bar’da, 30’uncu yıla özel etkinlikler iki gün boyunca devam..

Nice 30 Yaşlara Körfez Bar…

Bodrum’un kült mekanı Körfez Bar, 30’uncu yılını muhteşem bir partiyle kutladı. Bodrum Barlar Sokağı’nın en eski eğlence mekanlarından biri olan Körfez Bar’da, 30’uncu yıla özel etkinlikler iki gün boyunca devam etti.

Bodrum’da yaz sezonu yerini yavaş yavaş kış dinginliğine bırakmaya başladı. Her yaz sonunda bir “Yaza Veda” etkinliği ile konuklarını ağırlayan Bodrum‘un kült mekanı Körfez Bar, bu yıl etkinliği 30’uncu kuruluş yılına özel bir partiyle taçlandırdı. Partinin ilk günü olan 1 Ekim Cumartesi akşamı mekan hınca hınç doldu taştı! 7’den 70’e her yaştan müzik severlerin akın ettiği partide konukları mekanın genç ve başarılı işletmecisi Hasan Subaşıoğlu ile Körfez Bar’ın kurucusu olan Hakan Subaşıoğlu karşıladı.

Körfez’de iki gece boyunca, mekanın eski ve yeni DJ’leri performans sergiledi. Alp Engin (DJ Apoli) başta olmak üzere DJ kabinine geçen her isim, konuklara eski yeni şarkılardan oluşan müthiş bir müzik ziyafeti sundu.

Bodrum’da rock bar denildiğinde ilk akla gelen mekanlardan biri olan Körfez’in genç ve başarılı işletmecisi Hasan Subaşıoğlu gecede konuklarına hitap eden kısa bir konuşma yaparak “30 yıldır beraberiz. Bu gece de bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum. Bu gece Körfez’de tam kadroyuz. 30 yıldır burada kim varsa hepsi aramızda. Biz Körfez’i birlikte ‘Körfez’ yaptık” dedi. Genç işletmeci partide pasta kesmek yerine Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’na bağış yapmayı tercih ettiklerini belirterek, misafirlerini de bu sosyal sorumluluk adımına destek olmaya çağırdı.

Tezahüratlarla mikrofona gelen baba Hakan Subaşıoğlu da Körfez’in kocaman bir aile olduğunu belirterek iyi eğlenceler diledi. Partiye gelenlere Körfez Bar logolu şapka, t-shirt ve havlu hediye edildi.

Körfez Bar, her yıl olduğu gibi bu kış da Cuma ve Cumartesi akşamları müzik dostlarını mekanda ağırlamaya devam edecek.

30’uncu yaşın kutlu olsun goca Bodrumlu… Körfez efsanesi, nesiller boyu sürsün.

Haber: Elif Ecem Doğan

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL