Bodrum Magazin

By Eskici Black 7’da Cadılar Bayramı

By Eskici Black 7, Bodrum 31 Ekim’de geleneksel kostüm partisi ile bu yıl da yine eğlencenin odak noktası oldu.2019 yılından bu yana tarihi gazoz fabrikasının otantik ortamı ve muhteşem kale..

By Eskici Black 7’da Cadılar Bayramı

By Eskici Black 7, Bodrum 31 Ekim’de geleneksel kostüm partisi ile bu yıl da yine eğlencenin odak noktası oldu.
2019 yılından bu yana tarihi gazoz fabrikasının otantik ortamı ve muhteşem kale manzarasında hizmet veren By Eskici Black 7, geleneksel hale getirdiği Cadılar Bayramı partisinin gerçekleştirdi. Tüm Dünyada 31 Ekim gecesinde Cadılar Bayramı olarak kutlanan, By Eskici Black 7’da geleneksel hale gelen Kostüm partisi bu sene daha da özeldi.
En iyi ve en yaratıcı kostümün seçildiği gecede ayrıca sürpriz eğlenceler hazırlandı. Mekânın da özel olarak hazırlandığı partide Dj Kerem Akcaba’nın muhteşem performansı ile eğlencenin ritmi arttı. Gece boyunca 500 kişinin özel olarak hazırlandığı cadılar bayramı gecesinin en iyi yaratıcı ödüllünü Erkeklerde Burakcan Yardım, Kadın kostümlerde ise Gözde Dildar Aldı.
By Eskici Black 7 partisine gelen kostümlü katılımcılar eğlencenin doruğuna tırmanırken, Bodrum Sokakları da kostümlerle renklendi. By Eskici Black 7 İşletmecisi Murat Oğan, “Her yıl birbirinden ilginç görüntülere sahne olan Cadılar Bayramı partisi bu yıl da geleneği bozmayarak gerçekleştirdik. Bu yıl gerçekleştirdiğimiz partide Dj Kerem Akcaba’nın muhteşem performansı dikkat çekici oldu. Özel sahne dekorlarımız, mekânı saran dekorlar ve DJ performanslarımızla beklentimizin üzerinde bir katılım sağlanmış olması bizi sevindirdi. Her sene olduğu gibi bu sene de Bodrum’un en kalabalık ve muhteşem Halloween partisine imza atmış olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL