Magazin

By Eskici Black 7’de Kostüm Partisi!

Bodrum’un en popüler eğlence mekanlarından By Eskici Black 7, Bodrum 31 Ekim’de geleneksel kostüm partisi ile bu yıl da yine eğlencenin odak noktası oluyor.2019 yılından bu yana tarihi gazoz fabrikasının..

By Eskici Black 7’de Kostüm Partisi!

Bodrum’un en popüler eğlence mekanlarından By Eskici Black 7, Bodrum 31 Ekim’de geleneksel kostüm partisi ile bu yıl da yine eğlencenin odak noktası oluyor.
2019 yılından bu yana tarihi gazoz fabrikasının otantik ortamı ve muhteşem kale manzarasında hizmet veren By Eskici Black 7, geleneksel hale getirdiği Cadılar Bayramı partilerine devam ediyor. Tüm dünyada 31 Ekim gecesinde Cadılar Bayramı olarak kutlanan, By Eskici Black 7’da da geleneksel hale gelen Kostüm partisi bu sene daha da özel.
Dj Kerem Akcaba’nın seçkisi ile coşacak olan misafirler arasında, en iyi ve en yaratıcı kostümün seçileceği gecede ayrıca sürpriz eğlenceler hazırlanıyor. En yaratıcı kostümün seçileceği gecede kostümün sahibi de By Eskici Black 7 tarafından ödüllendirilecek.
By Eskici Black 7 partisine gelen kostümlü katılımcılar eğlencenin doruğuna tırmanırken, Bodrum Sokakları da kostümlerle renklenecek. Siz de bu partide yerinizi almak ve kostümünüzle hediye kazanmak için şimdiden kostümlerinizi tasarlayıp, By Eskici Black 7’da yerinizi ayırtmayı unutmayın.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL