Magazin

Bodrium Hotel’de Sağlıklı Yaşam Günleri

Daha İyi Bir Yaşama Yolculuk için IANUA SPA Wellbeing Days Bodrium Hotel’de Başladı! 10 Şubat Cumartesi günü Bodrium Hotel & SPA’da başlayan IANUA SPA Well-Being Days konseptli “İyi Oluş ve..

Bodrium Hotel’de Sağlıklı Yaşam Günleri

Daha İyi Bir Yaşama Yolculuk için IANUA SPA Wellbeing Days Bodrium Hotel’de Başladı!

10 Şubat Cumartesi günü Bodrium Hotel & SPA’da başlayan IANUA SPA Well-Being Days konseptli “İyi Oluş ve Sağlıklı Yaşam Günleri” bugünkü açılış etkinliği ile saygın isimler rehberliğinde gerçekleşti.

Ziyaretçiler, Prof. Dr. Zeynep Oktuğ Tırnova’nın bilim temelli Wellbeing Psikolojisi ile mental sağlıklarına odaklanma şansını yakaladılar. Profesyonel yaklaşım ve uzmanlıkla tasarlanan bu etkinlik, katılımcılara günlük hayatlarında daha bilinçli ve denge içinde bir zihinsel durum sağlama amacını taşıyan bilgiler öğrendi.

IANUA SPA Wellbeing Days’te Beslenme Uzmanı Diyetisyen Seda Ulutaş’tan Sağlıklı Beslenme Tüyoları!
Beslenme Uzmanı Diyetisyen Seda Ulutaş’ın sunumu, katılımcılara kişiselleştirilmiş beslenme planları oluşturma, dengeli yemek seçimleri yapma ve sağlıklı yaşam tarzını sürdürme konularında ilham verici yaklaşımlar içerdi. Katılımcılar, IANUA Wellbeing Days etkinliği sayesinde beslenme alışkanlıklarını gözden geçirme ve iyileştirme şansı elde ettiler.

Hayata Dokunuş serisinin bir parçası olarak, Horoskopik Taş Uzmanı Özge Balkanlı tarafından sunulan “Tukan Kuşu Enerjisi” etkinliği, katılımcılara hayata farklı bir perspektiften bakma fırsatı tanıdı.

Güzellik Uzmanı ve Eğitmeni Munise Özbek ise QARATAU Doğal Cilt Bakımı hakkında değerli bilgileri paylaştı. Katılımcılar, doğanın sunduğu güzellik sırlarını keşfederken, sağlıklı yaşamın kapılarını araladılar.

IANUA SPA Wellbeing Days konseptli “İyi Oluş ve Sağlıklı Yaşam Günleri”, katılımcılara daha iyi bir yaşama yolculuk için 10-11-12 Şubat günlerinde ilham verici bilgiler sunmaya devam edecek. Etkinlikler, sağlıklı yaşam, ruhsal iyilik ve güzellik konularında uzman konuşmacılar eşliğinde devam edecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL