Editör'ün Seçimi Magazin

Kılınç Ailesi’nin İda’sı Bir Yaşında

Bodrum’un önde gelen dijital reklam ajansı MAY Ajans’ın başkanı Mehmet Kılınç ve eşi Pelin Kılınç’ın kızları İda birinci yaşına ailesi, sevenleri ve yakınları ile birlikte girdi. Büyük şehirlerde aynı sektörde hizmet veren büyük ajansların verdiği..

Kılınç Ailesi’nin İda’sı Bir Yaşında

Bodrum’un önde gelen dijital reklam ajansı MAY Ajans’ın başkanı Mehmet Kılınç ve eşi Pelin Kılınç’ın kızları İda birinci yaşına ailesi, sevenleri ve yakınları ile birlikte girdi.

Büyük şehirlerde aynı sektörde hizmet veren büyük ajansların verdiği tüm hizmetleri Bodrum’da müşterilerinin ayağına getirerek Bodrum’da alanında uzman 11 kişilik kadrosuyla Bodrum ekonomisine ve istihdamına da katkı sağlayan May Ajans’ın Başkanı Mehmet Kılınç ve eşi Pelin Kılınç, çocukları İda’nın ilkyaşına girmesini düzenledikleri bir davet ile kutladılar. 

Bitez Daş Dibi Restaurant’da düzenlenen, süslme ve konsept çalışmasının çiftin nişan ve düğün organizasyonlarını yapan Pelince Organizasyonun üstlendiği davete Kılınç ailesinin arkadaşları, aile dostları ve akrabaları katıldılar. Yaklaşık 4 saat süren ve 30 kişinin katıldığı doğum günü partisinde İda ilk pastasını üflerken Mehmet ve Pelin Kılınç’ın duyguları gözlerinden okunyordu. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL