AK Parti’nin 25. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla açıklamalarda bulunan AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Seha Ergene, Bodrum siyaseti ve kentin güncel sorunları hakkında dikkat çeken mesajlar verdi.
AK Parti’nin 25. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla açıklamalarda bulunan AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Seha Ergene, Bodrum siyaseti ve kentin güncel sorunları hakkında dikkat çeken mesajlar verdi. Su, altyapı ve trafik gibi kronikleşen sorunların çözümüne odaklandıklarını belirten Ergene, “Enerjimizi iç çekişmelere değil, Bodrum’un geleceğine harcıyoruz” ifadelerini kullandı. Son bir haftada 300 yeni üyenin katılımıyla ilçedeki toplam üye sayısının 11 bin 384’e ulaştığı açıklandı.
AK Parti, 14 Ağustos 2001’de başlayan siyasi yolculuğunda çeyrek asrı geride bırakırken, Muğla’nın dünya markası ilçesi Bodrum’da teşkilat çalışmalarını ve saha ziyaretlerini hızlandırdı. AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Seha Ergene, partisinin kuruluş yıl dönümü mesajında insan ve hizmet odaklı siyaset anlayışının Bodrum’daki yansımalarına değindi. Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde başlayan yürüyüşün 25. yılına ulaştığını belirten Ergene, geçmişten bugüne partiye emek verenleri ve ebediyete intikal edenleri şükranla andı.
Bazı siyasi yapıların kendi iç tartışmalarıyla meşgul olduğu bir dönemde, enerjilerini yalnızca hizmete ve esere odakladıklarının altını çizen Başkan Ergene, Bodrum halkının gerçek sorunlarına eğildiklerini ifade etti. Esnafın iş hacmi, turizmcinin beklentileri ve gençlerin geleceği üzerine yoğunlaştıklarını aktaran Ergene, siyaseti bir polemik alanı olmaktan çıkarıp kentin acil çözüm bekleyen meselelerine yönelttiklerini belirtti. Ergene’ye göre, kimin hangi siyasi tartışmanın içinde yer aldığı değil; Bodrum’un suyu, yolu, trafiği ve ekonomisinin nasıl düzeltileceği büyük önem taşıyor.
Sahada vatandaşları sürekli dinlediklerini ve halkın beklentisinin çok net olduğunu vurgulayan Ergene, Bodrumluların yıllarca tekrarlanan altyapı sorunlarından yorulduklarını ve artık kesin çözümler görmek istediklerini dile getirdi. Dünyanın göz bebeği konumundaki bir turizm kentinin, altyapı ve ulaşım kalitesiyle de bu vizyona uygun bir noktaya taşınması gerektiğini ifade eden Ergene, 25 yıllık siyasi tecrübenin kendilerine yüklediği temel sorumluluğun da bu olduğunu sözlerine ekledi.
AK Parti Bodrum teşkilatının ulaştığı güncel üye sayısı, ilçedeki hareketliliği de gözler önüne serdi. Toplamda 11 bin 384 üyeye sahip olan parti, yalnızca son bir haftada 300 yeni üyelik başvurusu alarak ilçede geniş çaplı bir saha organizasyonu başlattı. Bu rakamsal artışın, vatandaşın çözüm iradesine duyduğu güvenin doğrudan bir yansıması olduğunu belirten Ergene, büyüyen yapının Bodrum’a karşı duyulan çalışma sorumluluğunu daha da artırdığını vurguladı.
Türkiye Yüzyılı vizyonuyla Bodrum’un hak ettiği yatırımlara ulaşması için durmadan çalışacaklarını ifade eden Seha Ergene, kamu hizmetlerinin bir siyasi ayrıcalık değil, Bodrumlunun en doğal hakkı olduğunu hatırlattı. Büyüyen teşkilat gücünü ilçeye yeni eserler kazandırmak için kullanacaklarını belirten Ergene, yapılacak yolların, çözülecek altyapı ve su problemlerinin, trafikte sağlanacak rahatlamanın tüm vatandaşların hayatını kolaylaştıracağını söyleyerek, siyasi düşünce fark etmeksizin ortak paydanın daima Bodrum olduğu mesajını verdi.
Bodrum ve Muğla’dan son dakika haberleri, yerel gündem, siyaset, ekonomi, turizm ve yaşam içeriklerini tarafsız ve güncel şekilde sunan haber sitesidir.
Yorum Yap