Bodrum

Bodrum’dan Dünyaya Açılan Güzellik: Alin

Bodrum’da güzellik ve bakım dendiğinde ilk akla gelen markalardan biri olan Alin Beauty Lounge, güzelliğin ve bakımın, Bodrum’dan dünyaya açılan kapısı oldu. Dijital mağazalardaki yerini alan Alin Online Güzellik Asistanı,..

Bodrum’dan Dünyaya Açılan Güzellik: Alin

Bodrum’da güzellik ve bakım dendiğinde ilk akla gelen markalardan biri olan Alin Beauty Lounge, güzelliğin ve bakımın, Bodrum’dan dünyaya açılan kapısı oldu. Dijital mağazalardaki yerini alan Alin Online Güzellik Asistanı, kadınlara kişisel sağlık, bakım ve güzellik asistanlığı hizmeti vermeye başladı.

Bodrum’da genç, bakımlı ve kendine özen gösteren kadınların tam kapsamlı hizmet aldıkları güzellik salonu Alin Beauty Lounge, “Alin Online Güzellik Asistanı” adı ile App Store ve Google Play Stor dijital mağazalarındaki yerini aldı.

Kurulduğu yıldan bu yana Bodrum’da kendine özen gösteren, doğal ve çevresel etkilere karşı ciltleri için önlem alan her kadının uğrak noktası olan Alin Beauty Lounge Güzellik Salonu’nun  kurucusu Tülin Akgül’ün 20 yılı aşkın süredir sektörde edindiği deneyim ve bilgilerin buluşma noktası olan uygulama, adeta kadınların ellerinin altındaki kişisel sağlık, bakım ve güzellik asistanı olarak hizmet veriyor.

Tülin Akgül’ün uzun zamandır hayali olan bu uygulamayı, bir de yaratıcısının anlatımıyla öğrenelim;

“Pandemiden bu yana teknolojinin daha da hayatlarımıza yerleştiği şu günlerde, evlerde kısıtlı kaldığımız süre boyunca günlük hayat alışkanlıklarımızı sürdürmek için hepimiz teknolojiden faydalanmak için bir çok uygulamayı keşfettik. Kiminin kısmen hayatımıza girdiği uygulamaların kimisi ise sadece zaman kaybı olarak kaybolup gitti hayatlarımızdan. Buradan da feyz alarak, hayallerimdeki uygulama projesini daha da geniş kapsamlı tutarak, tüm kadınların bir çok konuyu sorabildiği, hizmet alabildiği bir uygulamayı tasarladık ve hayata geçirdik. Hem Google Play Store, hem de Apple Store üzerinde tüm dünya kadınlarıyla buluşmayı hedefleyen uygulama, benim çok uzun yıllar süren bilgi birikimlerim, uygulama yöntemlerim ve cilt analizi bilgilerimin bir araya gelerek tüm kadınların tek bir platformda bir çok destek uygulamaya ulaşmalarına olanak verecek şekilde tasarlandı.

Alin Online Güzellik Asistanı, bir uygulamanın ötesinde gerçek bir asistan gibi hizmet veriyor. Kullanıcının sağlıklı yaşam, güzellik ve kişisel bakım ile ilgili tüm soru ve sorunlarına cevap bulabildiği bir uygulama olarak, cilt analizinizi online olarak yapabilecek kadar da geniş bir yelpazede kullanıcısına hizmet ediyor.

İstanbul ve Bodrum’da Alin Beauty Lounge’a gelerek hizmet alan tüm müşterilerimize yaptığımız her işlemle alakalı bilgi vererek, kendi cilt yapılarını tanımaya, yaptığımız uygulamalar ve bakımlarla ilgili kişiyi daha fazla bilgilendirerek, onların kendi ciltlerini daha iyi tanımalarına ve nasıl uygulamalar yapacaklarına dair bilgilendiririz. Daha çok kadına ulaşma hedefiyle tasarlanan bu uygulama da aslında aynı şekilde işliyor. Öncelikle kişinin cilt yapısı ve cilt tipini tespit ederek, onlara özel bakım önerileri ve ürünleri sunuyoruz. Doğru ürün, doğru uygulama ve doğru bakımlarla yapılacak her dokunuş, kadınları hayatın olumsuz etkilerine karşı daha avantajlı hale getiriyor. Doğru Süreç aslında en etkili anti aging’dir. Doğru şekilde uygulama ve ürün kullanımı bütçesel olarak ev ekonomisine katkıda bulunduğu gibi, süreci yavaşlatarak daha güzel yaşlanmamızı sağlıyor.

GÜNLÜK, HAFTALIK, AYLIK GÜZELLİK BAKIMI

Hepimizin amacı yaşlanmamak da olsa, zaman ne yazık ki, bizim bu dileklerimizi yerine getirmeyip, bildiği gibi işliyor. O nedenle de zamanı durduramasak da doğru kullanarak, zamanın cildimiz ve bedenimiz üzerindeki etkilerini yavaşlatarak o’na meydan okuyabiliriz. Ben de uygulamada bunu öğretmeye çalışıyorum. Günlük, haftalık, aylık bakımlar gibi, kişinin kendisine uygun zamanlarda yapılması gerekenleri hatırlatan bir uygulama.

Aslında bizim yani kadınların cilt bakımında en çok dikkat etmeleri gereken döngü, regl sirkülasyonudur. Ben bunu aplikasyonda güzellikle harmanladım. Yani biz kullanıcının döngüsüne göre regl döngüsüyle cildine ne zaman bakım yapması gerektiğini, ne zaman ağda yapılması gerektiğini, hangi dönemlerde vücudumuzda ne gibi değişiklikler oluyor, cildimizde nasıl yansımalar oluyor, bunları kullanıcıya hatırlatan ve anlatan bir uygulamayı hayata geçirdik.

SU VE ADIM SAYAÇLARI İLE ÇOK İŞLEVLİ GÜZELLİK UYGULAMASI

Uygulama içeriğinde, güzellikle çok bağdaştırdığımız su içme hedefleri, adım sayar, Sigara bırakma hedefi gibi bölümler koyarak, tek bir uygulama ile bir çok ayrı kullanılan uygulamayı kullanıcıyla buluşturduk.

Uygulama içerisinde bir de blog yazılarım var. Dönemsel olarak bir çok önemli konuya değinerek, bugüne kadarki deneyimlerimi ve izlenimlerimi anlatıyorum bu yazılarımda. Ama asıl önemlisi testlerimiz var. Bu testler de gerçekten burada analiz yaptığımda sorduğum sorulardan oluşuyor. Alin Beauty Lounge’a gelen tüm müşterilerin analizlerini yaptığımız bu testler sayesinde doğru bakım ve uygulamaları belirlerken, Alin Online Güzellik Asistanı’na sahip olan kadınlar da bu testler sayesinde 20 yılı aşkın bir süredir en önemli deneyimimi oluşturan bu testler sayesinde doğru bakım ve ürünler ile buluşabilecek.”

Bodrum’dan Dünya’nın her köşesindeki kadına ulaşmak için yaptığı uygulama ile bilgi ve deneyimlerini aktaran Tülin Akgül, böylece Alin Beauty Lounge marka değerini de yükselterek güzellik ve bakım alanında Hem Bodrum’un hem de Türkiye’nin dünyadaki  temsilcisi oldu.

ONLİNE GÜZELLİK ASİSTANINIZ İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR (1)

  1. ALEVİ’NİN ADI YOK – Bodrum Haberi diyorki:

    […] yere gömülmeye mahkum olur” diye biten bir sözünden açıkçası hiç haberim olmamıştı.  Google tanrısına baktım merktan. Mumcu’nun;  “Gömmek” diye sözcük içeren sözüne denk […]

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL