SON DAKİKA
--:--:--

Bodrum FK Pendikspor Maçı Öncesi Burhan Eşer İsyan Etti: “Kazansak da Canımız Acıyor!”

Trendyol 1. Lig’de evinde aldığı görkemli Batman Petrolspor galibiyetiyle nefes alan Bodrum FK, 8. hafta müsabakasında zorlu Pendikspor deplasmanına…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Bodrum FK Pendikspor Maçı Öncesi Burhan Eşer İsyan Etti: “Kazansak da Canımız Acıyor!”

Trendyol 1. Lig’de evinde aldığı görkemli Batman Petrolspor galibiyetiyle nefes alan Bodrum FK, 8. hafta müsabakasında zorlu Pendikspor deplasmanına kilitlendi. Yalıçiftlik’te hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekipte Teknik Direktör Burhan Eşer, takımın yakaladığı çıkıştan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, üst üste yaşanan hakem hatalarına karşı adalet çağrısında bulundu.

Trendyol 1. Lig 8. hafta mücadelesinde deplasmanda Pendikspor ile karşı karşıya gelecek olan Bodrum Futbol Kulübü, hazırlıklarına Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesisleri’nde tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Batman Petrolspor karşısında alınan 4-0’lık net galibiyetin ardından takımda morallerin yüksek olduğu gözlemlenirken, yeşil-beyazlı ekibin antrenmanlardaki hırslı temposu teknik heyetin yüzünü güldürüyor. 20 Eylül Pazar günü saat 17.00’de oynanacak zorlu müsabakadan üç puanla ayrılmayı hedefleyen Bodrum FK, ligdeki üst sıralara tırmanışını sürdürmek istiyor.

“Ofansif Uyumla Birlikte Daha İyi Bir Bodrumspor İzleteceğiz”

Geçtiğimiz hafta sergilenen futbol ve takımın genel durumu hakkında değerlendirmelerde bulunan Bodrum FK Teknik Direktörü Burhan Eşer, uzun bir aradan sonra taraftarları mutlu etmenin sevinci içinde olduklarını belirtti. Sahada planlanan taktiğin oyuncular tarafından başarıyla uygulandığını vurgulayan Eşer, önceki haftalarda yaşanan üçüncü bölgedeki sonuçlandırma sorununun aşıldığını kaydetti. Yeni transferlerin hücum hattındaki uyumuyla birlikte çok daha etkili bir Bodrumspor izleteceklerini ifade eden tecrübeli teknik adam, Batman Petrolspor’a ilk mağlubiyetini tattırmanın öz güven açısından büyük önem taşıdığını söyledi. Yaklaşan milli maç arasına dikkat çeken Eşer, bu süreçte düzenlenecek kamp ile takım içi kaynaşmanın artacağını ve fizik kondisyon eksiklerinin kapatılacağını sözlerine ekledi.

BODRUM FK 1Zorlu Deplasman Öncesi Takımdaki Eksikler Belli Oldu

Pendikspor’un gücüne ve ligdeki konumuna da değinen Burhan Eşer, rakiplerinin geçen sezondan birbiriyle oynamaya alışkın tecrübeli bir kadroya sahip olduğunu hatırlattı. İlk haftalarda yaşanan puan kayıplarının telafisi için bu karşılaşmanın kritik bir eşik olduğunu vurgulayan Eşer, zorlu deplasmandan galibiyetle dönerek milli araya huzurlu girmek istediklerini belirtti. Takımdaki sakatlık süreçleri hakkında da bilgi veren Eşer, Celal ve Ahmet’in tedavilerinin bir süre daha devam edeceğini, son maçta sakatlanan Kenan Fakılı’nın ise çekilen MR sonucunda üç veya dört hafta sahalardan uzak kalacağını açıkladı. Sakatlığını atlatan Ajeti’nin takımla çalışmalara başladığı, hafif ağrıları bulunan Diego’nun durumunun ise maç saatinde netlik kazanacağı ifade edildi.

Hakem Kararlarına Tepki: “Skor Ne Olursa Olsun Adalet İstiyoruz”

Farklı kazanılan maça rağmen hakem performansından duyduğu rahatsızlığı gizlemeyen Teknik Direktör Burhan Eşer, aleyhlerine çalınan penaltı düdüğünü sert bir dille eleştirdi. Rakip oyuncunun sarı kart görmesi gereken bir pozisyonda kendilerine penaltı verildiğini ve bu kararın skora bağlı olarak eyyamcı bir yaklaşımla alındığını savunan Eşer, duruma isyan etti. Karşılaşmayı 4-0 kazanmış olmalarına rağmen haksızlık karşısında canlarının yandığını dile getiren teknik adam, Mardin maçında da net bir penaltı pozisyonlarının VAR tarafından es geçildiğini hatırlattı. Benzer senaryoların sürekli Bodrumspor’un başına geldiğini ifade eden Eşer, Merkez Hakem Kurulu ve hakemlerden maçın skoru ne olursa olsun sadece sahada adaleti sağlamalarını talep etti.

İLGİLİ HABERLER;

Bodrumspor’a, Üç Puan Üç Golle Geldi

Yorum Yap

Benzer Haberler
Bodrum FK Pendikspor Maçı Öncesi Burhan Eşer İsyan Etti: “Kazansak da Canımız Acıyor!”
Bodrum FK Pendikspor Maçı Öncesi Burhan Eşer İsyan Etti: “Kazansak da Canımız Acıyor!”
Bodrum turizminde ezber bozan buluşma: Üç örgüt aynı masadan seslendi
Bodrum turizminde ezber bozan buluşma: Üç örgüt aynı masadan seslendi
Akbelen’de Nefesler Tutuldu: Şirket İçin ‘Kamu Yararı’ Diyen Savcıya Köylülerden Tarihi Cevap!
Akbelen’de Nefesler Tutuldu: Şirket İçin ‘Kamu Yararı’ Diyen Savcıya Köylülerden Tarihi Cevap!
Bodrum’da ‘Sarı Yaz’ Rüzgarı: Eylül Ayı Etkinlikleriyle Sanat ve Müziğe Doyacaksınız
Bodrum’da ‘Sarı Yaz’ Rüzgarı: Eylül Ayı Etkinlikleriyle Sanat ve Müziğe Doyacaksınız
BODTO Seçim Yarışında Kritik Hamle: Bodrumlu Vanlılardan Erdem Ağan’a Tam Destek
BODTO Seçim Yarışında Kritik Hamle: Bodrumlu Vanlılardan Erdem Ağan’a Tam Destek
Sürgünde başlayan bir ömür Bodrum’da tamamlandı: Güner Kuban hayatını kaybetti
Sürgünde başlayan bir ömür Bodrum’da tamamlandı: Güner Kuban hayatını kaybetti
Bodrum’dan Tarafsız Haber
Bodrum Haberi

Bodrum ve Muğla’dan son dakika haberleri, yerel gündem, siyaset, ekonomi, turizm ve yaşam içeriklerini tarafsız ve güncel şekilde sunan haber sitesidir.

© 2026 BodrumHaberi.com. Tüm hakları saklıdır. Sitede yer alan tüm haber, yazı, görsel ve içeriklerin telif hakları BodrumHaberi.com ve yazarlarına aittir. Kaynak gösterilmeden ve izin alınmadan kopyalanamaz, çoğaltılamaz ve yayımlanamaz.