Gündem

Eylem Şafak Akyaka’da Defnedilecek

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde kızı Eylem Şafak’ı kaybeden sinema ve tiyatro sanatçısı Orhan Aydın, kızını yarın Muğla Akyaka’da sonsuzluğa uğurlayacak. Tiyatro sanatçısı ve yazarımız Orhan Aydın’ın kızı Eylem Şafak Aydın..

Eylem Şafak Akyaka’da Defnedilecek

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde kızı Eylem Şafak’ı kaybeden sinema ve tiyatro sanatçısı Orhan Aydın, kızını yarın Muğla Akyaka’da sonsuzluğa uğurlayacak.

Tiyatro sanatçısı ve yazarımız Orhan Aydın’ın kızı Eylem Şafak Aydın Yetiş Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Hatay’da yıkılan bir binada enkaz altında kalmıştı.

Orhan Aydın, kurtarma çalışmaları için yardım çağrısında bulunmuş ve yetkililerden enkaza vinç sevk edilmesini talep etmişti. Ancak günlerce vinç gönderilemedi.

Aydın günler önce yaşananlar için “Ülkemin sahipsiz olmasına kahroluyorum. Acım ve kederim tarifsiz.” demişti

Uzun süre tüm çağrılara rağmen yetersiz müdahale nedeniyle kurtarılamayan Eylem’in cansız bedeni bugün sabah saatlerinde enkaz altından çıkarıldı.

Eylem Şafak Aydın Yetiş, yarın Muğla Akyaka’da defnedilecek.

Orhan Aydın’ın yakın arkadaşı olan Bodrumlu Avukat Remzi Kazmaz, Eylem Şafak’ın bir “cinayet” sonucu aramızdan ayrıldığını belirterek “Sistem deprem altında kaldı” yorumunu yaptı. Kazmaz, yarınki cenaze merasiminin öğleden sonra gerçekleşeceğini belirterek, Muğla halkını sanatçı Orhan Aydın’ın acı gününde kendisine destek olmaya çağırdı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL