Spor

Denizin Kızları Gümüş Madalya ile Döndü

Bodrum Bayrağını Hentbol sahalarında gururla dalgalandıran Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası final karşılaşmasında Konyaaltı Belediyesi ile karşılaştı. Ankara, THF Prof. Dr. Yaşar Sevim..

Denizin Kızları Gümüş Madalya ile Döndü

Bodrum Bayrağını Hentbol sahalarında gururla dalgalandıran Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası final karşılaşmasında Konyaaltı Belediyesi ile karşılaştı.

Ankara, THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu’nda gerçekleşen mücadelede maç oldukça çekişmeli geçerken, Kaleci Anca Rubescu, son maçlarda gösterdiği performansı ile adından sıklıkla bahsettirdi.

Ligi namağlup tamamlayan Konyaaltı Belediyesi ile kıyasıya mücadele veren Armada Praxis Yalıkavak, rakibi ile mücadelesinde ilk yarıdan 11-13 mağlup ayrıldı. Maçın ikinci yarısında da rakibinin ısrarlı atakları ve isabetli şutları ile verdiği mücadele ile takdir toplayan  Denizin Kızları, son ana kadar rakibine verdiği amansız mücadele sonunda maçtan 21-30 mağlupayrılan taraf oldu. Denizin Kızları, kupa töreninin ardından HDI Türkiye Kadınlar Kupası ikincisi olarak gümüş madalyalarını alarak Bodrum’a hareket etti.

Ligde devam eden play-off mücadeleleri için ayaklarının tozuyla hazırlıklarına başlayacak olan Denizin Kızları 9 Mayıs ve 11 Mayıs Tarihlerinde Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda rakibi Kastamonu Belediyesi ile karşılaşacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL