Spor

Denizin Kızları Türkiye Kupası’na Göz Dikti

Bodrum’un Hentbol sahalarındaki güçlü temsilcisi Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Sekizli Final Maçları’da ilk rakibi OLAN Görele Belediyesi’ni geçtiğimiz gün eleyerek yarı..

Denizin Kızları Türkiye Kupası’na Göz Dikti

Bodrum’un Hentbol sahalarındaki güçlü temsilcisi Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Sekizli Final Maçları’da ilk rakibi OLAN Görele Belediyesi’ni geçtiğimiz gün eleyerek yarı final mücadelesi İzmir BŞB İle Karşılaştı.

Bolu’da şubat ayı içerisinde oynanması planlanan ancak yaşanan deprem felaketi nedeniyle ertelenen HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Sekizli Final Maçları’nda Denizin Kızları, Yarı final karşılaşmaları kapsamında İzmir’li güçlü rakibi İzmir Büyükşehir Belediyesi ile karşılaştı.

Bolu Karaçayır Spor Salonu’nda gerçekleşen müsabakada rakibi ile kıyasıya mücadele ederek, mücadeleci ve hızlı bir oyun sergileyen Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü oyuncuları, 30 dakika sonunda ilk yarıyı 15-14 önde tamamladı. İkinci yarıda da rakibi ile karşılıklı hızlı gelişen ataklarla rakibine oranla daha fazla gol bulan Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü, maçı 34-30 kazanarak  HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası için final oynamaya hak kazandı.

Bugün oynanan Konyaaltı Belediyesi Kastamonu Belediyesi karşılaşmasında maçı alan Kastamonu Belediyesi de finale kalarak, HDİ Türkiye Kupası için Denizin Kızları’nın karşılaşacağı rakip oldu. 13 Mayıs Cumartesi günü (YARIN) yapılacak olan final karşılaşmalarında Kastamonu Belediyesi İle karşılaşacak olan Bodrum’un gururu Denizin Kızları, maçı kazanmaları durumunda HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası’nı Bodrum’a getirecekler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL