Magazin Yazarlar

Bodrum Yalıkavak’ta Mandalin Farkı

Bodrum’un kıymetlisi Yalıkavak, 2022 turizm sezonunda en kalabalık günlerini yaşıyor. Daha önceleri sakin bir sayfiye yeri havasındaki Yalıkavak, birkaç yıldır İstanbul gece hayatından vazgeçemeyenler için bir cazibe merkezine dönüştü. Dört..

Bodrum Yalıkavak’ta Mandalin Farkı

Bodrum’un kıymetlisi Yalıkavak, 2022 turizm sezonunda en kalabalık günlerini yaşıyor. Daha önceleri sakin bir sayfiye yeri havasındaki Yalıkavak, birkaç yıldır İstanbul gece hayatından vazgeçemeyenler için bir cazibe merkezine dönüştü. Dört mevsim turizm kenti olma iddiasındaki Bodrum’un yaz kış açık ender markalarından bizim Mandalin de bu yaz Yalıkavak’a parti havası getirenlerden. Karşınızda Atilla Serttaş’ın Mandalin adıyla yıllardır yaşattığı kült Bodrum eğlencesi ile İstanbul modern gece hayatının muhteşem bir harmanı: Mandalin Yalıkavak!

YALIKAVAK’A MANDALİN İMZASI GELİNCE…

Mandalin Yalıkavak, Palmarina’nın tam karşısında yer alıyor. Özellikle yabancı ve üst gelir grubundan turistlerin vazgeçilmez adresi Yalıkavak’taki eğlence hayatının tekdüzeliğine, Bodrum’u yıllardır cazibe merkezi haline getiren yerli gece hayatı konseptinin modern yorumuyla bambaşka bir hava getirmiş Atilla Serttaş. Marina ve deniz manzarası eşliğinde, Yalıkavak ihtişamına yakışır muhteşem iç dizaynı ve damağınıza hitap ettiği kadar gözlerinize de hitap eden içki sunumları ile hizmet veren Mandalin’de çekeceğiniz her story ve post’a etkileşim yağacağından emin olabilirsiniz.
Yaklaşık 12 yıldır Bodrum’un eğlence hayatında başı çekenlerden Mandalin’in kendine özgü tarzı ve hizmet anlayışı, Yalıkavak’ta bir üst segmente taşınmış! Mekanın girişinden itibaren coşku sizi sarıp sarmalıyor. Avangart giyimli sahne sanatçıları kapının girişinde sizi karşılıyor, yine içeride profesyonel dansçılar Bodrum’u Bodrum yapan eğlence kültürünü jet sosyetenin standartlarıyla harmanlanmış halde hizmetinize sunuyor. Kulüp kültürünü gecenin her dakikası farklı deneyimlerle karşınıza çıkaran mekanın ışık ve ses sitemi kaliteli müzikten ve sahne şovlarından keyif alan eğlence meraklıları için özenle dizayn edilmiş. İstanbul konforu ve Bodrum kültürünün daha güzel bir birleşimi daha önce görülmemişti!
Mandalin Yalıkavak’ta rahatınız ve konforunuz için her şey özenle düşünülmüş. Yalıkavak marina caddesinin yoğun trafik akışında, mekanın misafirleri araçlarını valeye güvenle teslim edebiliyor. Ayrıca özenle seçilen profesyonel kadrosuyla gecenin ilk saatlerinden eğlencenin sonuna kadar hizmette kusur edilmediği de gözlerden kaçmıyor. Öyle ki Mandalin Yalıkavak kapısından içeri adım attıktan sonra misafirlere düşen tek iş kaliteli müzik ve yalnızca Mandalin’de tadına varabileceğiniz imza kokteyllerle gecenin tadını çıkarmak!

KOKTEYL REÇETELERİ BODRUM’A ÖZEL

Mandalin Yalıkavak’ın en dikkat çekici tatları, yeşil mandalina dilimli kokteylleri. Bodrum’a bu sezon imza atan yeşil mandalina tadını, Bodrum kültürünü yaşatma düsturunu asla kaybetmeyen Mandalin’de en kaliteli haliyle bulmak mümkün. Yerli aromalarla hazırlanmış yenilikçi kokteyller ve lezzetli atıştırmalıklarla mekanın her yeri gibi ışıl ışıl barı ve mutfağı da buram buram Bodrum kokuyor. Butik lokal ve ithal içki menüsü, imza shotları kaliteli müzik ve sahne şovları ile harmanlandığında, baş döndürücü bir Bodrum deneyimi ortaya çıkıyor.

Farklı günler için farklı konseptlerde eğlence anlayışı sunan Mandalin Yalıkavak’ta her keyfe göre eğlence imkanı var. Yıllardır Bodrum gece hayatına kendi bakışıyla imza atan mekan adıyla bütünleşmiş ünlü sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. Bu yaz mekanda Ayla Balyemez, Mehmet Erdem, Seda Mete, Özay Bakır, Hera Aslan, Alişan Göksu ve daha niceleri sahne aldı. Ayrıca lokal değerlerine sırtını dönmeyen Mandalin Yalıkavak Bodrum’lu genç DJ’lere sahne imkanı tanıyarak İstanbul eğlence hayatının vazgeçilmezi yeni dönem alternatif elektronik ve dans müziği sevenlere de hitap ediyor. Sezonun geri kalan günlerindeki etkinliklerden zevkinize göre bir gece seçmek için tek yapmanız gereken Mandalin Yalıkavak internet sayfasını ve instagram hesabını takip etmek!
Bodrum’u Bodrum yapan eğlence hayatını yaşamadan gitmek istemeyen ama İstanbul lüksü ve konforundan vazgeçemeyenlere tek önerimiz Mandalin Yalıkavak’ta bir gece! Gerçek bir Bodrum deneyimini anlatmak imkansız, mutlaka yaşamak lazım.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL