Spor

Bodrumspor, ‘Sıradaki Gelsin’ Dedi

Sportoto 2. Lig’de Play-Off’a (ilk 8 takım arasında) kalma başarısı gösteren Bodrumspor çeyrek finalde Sivas Belediyespor ile eşleşmişti. 4 gün önce Sivas’ta oynan ilk maçta iki ekip yenişememişti ve skor..

Bodrumspor, ‘Sıradaki Gelsin’ Dedi

Sportoto 2. Lig’de Play-Off’a (ilk 8 takım arasında) kalma başarısı gösteren Bodrumspor çeyrek finalde Sivas Belediyespor ile eşleşmişti. 4 gün önce Sivas’ta oynan ilk maçta iki ekip yenişememişti ve skor tabelası 0-0 beraberliği göstermişti. Rövanş maçı ise, bugün saat 16.00’da Bodrum Şehir Stadı’nda oynandı. Galip gelenin üst tura çıkacağı maçta 1-0’lık skorla gülen taraf yeşil-beyazlı ekibimiz oldu. Maçtan 4 gün önce Bodrumspor’a gönül vermiş taraftarlar yarımadanın her yerini yeşil-beyaz bayraklarla, destek pankartlarıyla donattı. Play-Off’tan lider çıkacak ekip, Spor Toto 1. Lig’ine yükselecek. Bugün oynanan maç yarı finale (ilk 4 takım arasında yer alma) yükselme müsabakasıydı. Bu nedenle maçın coşkusu olduğu denli, stresi de oldukça yüksekti. Zaten maçta kırmızı-sarı kartların havada uçuşması da bunun göstergesiydi.

BODRUMSPOR,  ŞAMPİYONLKUK YOLUNU YARILADI.

Maç genellikle orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, her iki takımda da lig yorgunluğu gözden kaçmadı. Maçın tek golü Berk İsmail Ünsal’dan geldi. 90 dakika sonlandığında maçın hakemi Ozan Ergün müsabakaya 7 dakika daha duraklama süresi ilave etti. Bodrumspor’un 86. dakikada golü bulması ile sahada gerginlik üst düzeye tırmandı. Hakemle tartışan Sivaslı futbolcu Turhan kırmızı kart görürken; Bodrumspor’da Onur, Berk İsmail, Erkan, Süleyman; konuk ekipten ise Furkan, Ozan, Eşref, Taha Cengiz, Uğur, Yasin sarı kart gören isimler oldu. Spor Toto 1. Lig yolunda (1461 Trabzon FK’yı eleyen) Bayburt Özel İdarespor ile yarı finalde karşılaşacak. Yarı finalin ilk maçı 20 Mayıs Cuma günü Bodrum Şehir Stadı’nda oynanacak. Rövanş maçı ise 24 Mayıs Salı günü

Genç Osman Stadyumunda oynanacak. Eleyen taraf 1. Lig’e yükselme finalinde yer alacak. Bugün Play-Off’ta oynanan diğer iki maç sonrasında da  Karacabey Birlikspor ve Tarsus İdman Yurdu futbol takımları yarı finale yükseldi.  

BAŞKAN KARAKAYA: “UYUM VE BERABERLİK TUR ATLADI.”

Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya maç sonrası: “Çok zorlu bir süreçten geçiyoruz. Ama unutulmasın ki; Bodrumspor zoru sever. Bu engebeli yolda tek başımıza olmadığımızın farkındayız. Tribün ve saha uyumu ancak bu denli güzel bir görüntü oluşturabilirdi. Futbolcularımız kadar taraftarlarımız da inanıyor. Burada tur atlayan bir anlamda uyum ve beraberliktir. Ortak paydamız, Bodrum sevdamız” görüşlerine yer verdi. Bodrumspor taraftarlarından Filiz Onuralp de; “6 yıldır Bodrumspor maçlarını arkadaşlarımla önemli bir engel olmadığı sürece tribünden izlerim. Bir taraftarın izlemeye değer bir takımının olması güzel bir duygu. Yerel basınıyla, taraftarıyla, yöneticisiyle, malzemecisiyle, antrenörüyle biz bir aileyiz. Bugünde bu büyük ailenin fotoğrafı düştü yeşil sahaya. Ve yarı-final gururunu hep birlikte yaşadık. Bir konuyu belirtmeden geçemeyeceğim. Sanırım mücadele ettiğimiz Spor Toto 2. Lig’inde en fazla kadın seyircisi olan takım Bodrumspor’dur. Bunu da önemli bir ayrıcalık olarak görüyorum” ifadelerini kullandı.

Ayhan Karahan

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL