Magazin

Bülent Ersoy Korku Filmi Gibi!

Kibariye, Yavuz Seçkin, Kobra Murat, Grup İkilem’in konuk olduğu Alelade Show, yeni nesil eğlence anlayışı ve Doğu Demirkol’un müthiş performansı ile Star Tv’de her hafta olduğu gibi fark yarattı. Programa..

Bülent Ersoy Korku Filmi Gibi!

Kibariye, Yavuz Seçkin, Kobra Murat, Grup İkilem’in konuk olduğu Alelade Show, yeni nesil eğlence anlayışı ve Doğu Demirkol’un müthiş performansı ile Star Tv’de her hafta olduğu gibi fark yarattı. Programa Yavuz Seçkin’in Bülent Ersoy ile ilgili yorumları damga vurdu. Programda öne çıkan dakikaları paylaşıyoruz:

YAVUZ SEÇKİN: BÜLENT ERSOY KORKU FİLMİ GİBİ

Yavuz Seçkin, Alelade Show’da “Bülent Ersoy’a en çok dayanan benim!” dedi.
Bu cümle gündeme oturur.
1001 Ses Yavuz Seçkin, “İzzet Yıldızhan 1 bölüm, Mustafa Keser bir buçuk bölüm, ben 3 bölüm dayandım Bülent Ersoy’a” dedi!
Yavuz Seçkin “Hakikaten 3 program, Bülent Ersoy’la program yapıp 3’ü bulan benim. 3. bölümde ben programdan kalktım! Magazin tartışıyoruz, Bülent Ersoy bize istediğiniz gibi konuşun dedi. Biz konuşmaya başlayınca, bu konu hakkında size konuşmak düşmez deyince ben error verdim! Biraz da sesini yükseltti, Bülent Hanım korku filmi gibisiniz dedim, siz zat-ı aliniz bilirsiniz dedi, ben de çıktım. Ona en çok ben dayandım 3 bölüm” dedi.

SEDA SAYAN’I KİBARİYE KEŞFETMİŞ

Butiğe gittim, kazak alacaktım, Seda orada çalışıyor, çok güzel bir kadın 41 kere maşallah dedim, sen buraya yakışmıyorsun, sesin var mı senin dedim, azıcık okudu bana, bana da alt kadro lazım, Sedoşumu o zaman ben keşfettim.

KİBARİYE: ANNEMLE BABAMI BEN EVLENDİRDİM
Annemle babam, 30 sene nikah yapmamışlar. Ben şarkıcı oldum, elime para geçti, onları evlendirdim.

KİBARİYE: OKUMAM YAZMAM YOK
Sevmiyorum okumayı yazmayı. Hala okumam yazmam yok, hayatı çok güzel okudum ama…

KİBARİYE: TÜRKİYE’DE BENİM KADAR GÜZEL KADIN YOK!
Ama kalp güzelliği olarak doğrudur diye de esprisini tamamladı.

KİBARİYE: SEZEN AKSU’YLA DÜET İSTİYORUM
Herkesle düet yaptım, Sezen Aksu ile düet yapmak istiyorum.

FARK YARATIYOR

Farklı tarzı, esprileri, kendine has tarzıyla stand-up gösterilerini kapalı gişe oynayan Doğu Demirkol, Star Tv’deki Alelade Show’unun yeni bölümüyle Cumartesi akşamı Star Tv ekranlarındaydı. Yapımcılığını BBO Yapım, Şafak Bakkalbaşıoğlu ve Mahperi Altun Uçar’ın üstlendiği Doğu Demirkol ile Alelade Show, televizyonun başarılı ismi Şafak Bakkalbaşıoğlu genel yönetmenliğinde, en son teknoloji kameralar kullanılarak çekilirken, stüdyoda ise ilk kez drone kullanılan program olma özelliğini de taşıyor!

YORUMLAR (1)

  1. Gülben İzdihamı – Bodrum Haberi diyorki:

    […] popüler şarkılarından biri olan “Bay Doğru” ile sahnedeki performansına başlayan Gülben Ergen, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını […]

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL