Video Haber

Bu Davet Bize, Size, Halikarnassos’a…

ÖZEL HABER / Bodrumhaberi.com – “Kızılağaç’tan Halikarnassos’un her bir cennet köşesine ve Bodrum coğrafyası dışında bulunan ama bizlerin asla yabancımız olmayan sizlere; toprağımızın bereketi denli sonsuz, ölümsüzlük ağacı ‘Zeytin’imiz denli..

Bu Davet Bize, Size, Halikarnassos’a…

ÖZEL HABER / Bodrumhaberi.com “Kızılağaç’tan Halikarnassos’un her bir cennet köşesine ve Bodrum coğrafyası dışında bulunan ama bizlerin asla yabancımız olmayan sizlere; toprağımızın bereketi denli sonsuz, ölümsüzlük ağacı ‘Zeytin’imiz denli yaşam yüklü Merhabalar” dendi. Bizler de “Bodrum Haberi” olarak bu kıymetli ve insan sıcağı kokulu merhabayı yüreğimizle aldık. Sizlerle paylaşmayı da uygun gördük.

Kızılağaç halkı, Ankara’nın mağdurudur. Kültür ve Turizm Bakanlığı taahhütlerinin ve sözlerinin arkasında durmadı. Kızılağaç’taki, “Kanalizasyon kolektör hattı” çalışması uzun süredir yaşamı bölge halkına deyim yerindeyse zehir etti. Şu anda Kızılağaç’ta “Yolsuzlukla Mücadele” söz konusu. Ortada büyük mağduriyetler var. Can kaybı yaşanmaması adeta şans!

Tıkla! İzle!

Yolsuz bırakılan bir halkın içten yakarışıdır anlatılan…

Kızıağaç’ın alaca kaplumbağaları dahi Bakanlığın bu çalışmasından daha hızlı yol alıyor. Hızla kolektör hattı çalışmasının bitirilmesi ve ölüme davetiye çıkaran yolun da yapılması yaşamsal önemdedir. Uzaya dört şeritli yol değil talep edilen! Yolu olup da “Yolsuz” bırakılan bir halkın içten yakarışıdır anlatılan. Bu izlediğin birkaç dakikalık film şeridi, biraz da senin hikayendir. Bu yol sevdayı da bölen, sevdalıları da ırak tutan kasvetle yüklüdür. Bu zifiri karanlık kasvetten; sevdaya aydınlık bir yol açabilmek için, bir adım da senden bekliyor bu bereketli toprakların üzeri. Şimdi Kızılağaç’ın kaplumbağalarının, harnup ağaçlarının, incir bahçelerinin, hardal otlarının, serçe kuşlarının öksüz ve yalnız bırakılmama zamanıdır.

Haber: Ayhan KARAHAN

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL