Bodrum Manşet Muğla Video Haber

Toroğlu, Bodrum Yollarına Verdi Veriştirdi!

Uzun yıllardır Bodrum’da yaşayan spor yorumcusu Erman Toroğlu, canlı yayında Bodrum’un yollarından şikayet etti! Toroğlu “Beyler kulaklarını çok çınlıyor söyleyeyim!” diyerek Bodrum ve Muğla Büyükşehir Belediyelerine seslendi. Yeni aldığı arabasıyla..

Toroğlu, Bodrum Yollarına Verdi Veriştirdi!

Uzun yıllardır Bodrum’da yaşayan spor yorumcusu Erman Toroğlu, canlı yayında Bodrum’un yollarından şikayet etti! Toroğlu “Beyler kulaklarını çok çınlıyor söyleyeyim!” diyerek Bodrum ve Muğla Büyükşehir Belediyelerine seslendi.

Yeni aldığı arabasıyla Gümüşlük yolunda giderken lastiğinin yarıldığını anlatan Toroğlu, o meşhur öfkesiyle ekrandan seslenerek “Bodrum Belediyesi’nin gücü yetmiyorsa, Muğla Belediyesi hava yapmasın! Bir bakın arkadaş, yollara bakın! Kulaklarınız çok çınlıyor söyleyeyim!” dedi.

Erman Toroğlu, televizyon programında Bodrum’un yolları hakkında verdi veriştirdi! Tam 18 senedir Bodrum’da yaşayan Toroğlu, yeni aldığı arabasına ikinci binişinde lastiğinden olduğunu anlatarak belediyelere seslendi. Toroğlu, başına gelen olayı şöyle anlattı:

“17-18 senedir Bodrum’da yaşıyorum. Yeni araba aldım. Yeni yeni! Gümüşlük’e gittim bir arkadaşıma. Yağmur yağıyor. Bam diye bir çukur! Lastik gitti… İkinci binişim. Aynı servise aynı gün üç lastik daha geldi. Yalnız oradan! Herhalde 30-40 lastik yarılmıştır! Arkadaşlar, bu işe el atın. Bodrum Belediyesi’nin gücü yetmiyorsa, Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum’dan hava yapmasın! Bir bakın arkadaş. Yollara bakın ya! Beyler çok kulaklarınız çınlıyor söyleyeyim!”

Bodrum’da lastikçi dükkanı açmayı düşündüğünü de esprili bir dille dile getiren Erman Toroğlu, şöyle devam etti:

“Dört lastiğim daha gittiydi benim geçtiğimiz yıllarda. Ticarete atılmayacaktım ama büyük ihtimalle atılabilirim. Bodrum’da lastikçi dükkanı açabilirim. Leblebi gibi! Benim Bodrum’da herhalde 6, 7 tane lastiğim yarıldı. Ayıptır yahu! Yeni aldım arabayı, Gümüşlük’ün içi anayol ya! Kulaklarınız çok çınlıyordur biliyorum ama, o kadar da değil artık.

Öyle Fethiye, Marmaris, yok Bodrum, Muğla’da oturup gitmiyor bu işler abi! Kusura bakmayın. Milletin canı yanıyor. hadi ben sigortadan aldım, alamayan ne yapacak? Ayıptır ya! Her tarafı öyle Bodrum’un. Araba yarışı gibi gidiyoruz. Oraya düşmeyeyim, oraya düşmeyeyim diye!”

Toroğlu’nun bu sözleri stüdyodaki konukları da güldürdü. Program sunucusu “Bodrum’da yatırım fırsatını gördük Hocam” diyerek, lastik tamircisi açabileceği yönünde bir de sinyal verdi!

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL