Dünya Türkiye

Coante, Kuzey Amerika’yı Fethetti

Coante, Kuzey Amerika’nın en önemli mutfak ve banyo fuarında Türkiye’yi temsil etti Orlando’da düzenlenen Mutfak ve Banyo Endüstrileri Fuarı’na (KBIS) kompoze yüzeyler sektöründe katılım gösteren tek Türk firma Coante oldu…

Coante, Kuzey Amerika’yı Fethetti

Coante, Kuzey Amerika’nın en önemli mutfak ve banyo fuarında Türkiye’yi temsil etti

Orlando’da düzenlenen Mutfak ve Banyo Endüstrileri Fuarı’na (KBIS) kompoze yüzeyler sektöründe katılım gösteren tek Türk firma Coante oldu. Türkiye’de sektör lideri Coante fuara 60 ülkeden 400’e yakın markanın kendi alanlarında önde gelen mutfak ve banyo firmaları ile bir araya geldi.

Doğanın en sert minerallerinden birisi olan kuvarsı dünyanın en gelişmiş Breton teknolojisiyle bir araya getirerek mutfak, banyo tezgahı, merdiven gibi alanlarda kullanılmak üzere estetik ürünler üreten Coante, Kuzey Amerika’nın sektördeki en önemli fuarına çıkarma yaptı. Orlando’da 8-10 Şubat tarihleri arasında düzenlenen Mutfak ve Banyo Endüstrileri Fuarı’na (KBIS) bu yıl 60 ülkeden 369 marka katılım gösterdi. Teknoloji ve tasarım ile birleştirerek 4 yılda pazar lideri olmayı başaran Coante, sektöründe fuara katılan tek Türk firması olarak, yeni ürün serisi “Ultra”yı görücüye çıkardı.

17 ülkeye ihracat yapıyor
Kompoze taş sektörünün pek çok ülkede hızla büyümesi nedeniyle yurt dışı fuarlara önem verdiklerini belirten Coante Quartz Surfaces Genel Müdürü Kenan Erdem, “Artık doğallık, hijyen, sağlamlık ve tasarım özellikleri ile öne çıkan kuvars yüzeyler tüm dünyada giderek daha fazla talep görüyor. 4 sene gibi kısa bir süre içinde Türkiye’de pazar lideri olmamızın yanı sıra, 17 ülkeye de ihracat yapıyoruz. Bu sayıyı artırmak için pandemi süreci ve diğer krizlere rağmen faaliyetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. KBIS, en son trendlerin, teknolojilerin ve tasarımların sergilendiği, ilham verici, etkileşimli bir platform olduğu için sektörümüz adına Türkiye’yi burada temsil etmekten gurur duyuyoruz” dedi.

Yeni seri ürünler görücüye çıktı
Coante, 60 binden fazla profesyonelin beklendiği fuarda yeni “Ultra Serisi”nin de lansmanını gerçekleştirdi. Ultra Serisi’nin Storia, Lucida, Majastic Brown ve Thunder ürünlerini ilk kez bu fuarda görücüye çıkaran Coante, uzun damarlı ürünlerde sektör lideri olmasını sağlayan üstün tasarımlarının son örneklerini sergiledi. Ürünleri ile ilgili bilgi de veren Erdem, “Coante değer katar felsefesiyle çıktığımız yolda, çok kısa sürede doğru teknoloji kullanımı ve üstün insan kaynağıyla beraber, yurt içinde olduğu kadar global pazarda da bir çok başarıya imza attık. Yeni ürünlerimizi içeren Ultra serisi de gördüğü yoğun ilgiyle bu başarıyı bir adım daha ileri taşımamızı sağlayacaktır.” sözlerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL