Türkiye

Roche Türkiye’den 100. Yıl Cumhuriyet Ormanı

Roche Türkiye, Cumhuriyet’in 100. Yılı kapsamında Ege Orman Vakfı’na çalışanları adına fidan bağışında bulunarak Bursa Osmangazi mevkiinde “Roche 100. Yıl Cumhuriyet Ormanı”nı hayata geçirdi. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa..

Roche Türkiye’den 100. Yıl Cumhuriyet Ormanı

Roche Türkiye, Cumhuriyet’in 100. Yılı kapsamında Ege Orman Vakfı’na çalışanları adına fidan bağışında bulunarak Bursa Osmangazi mevkiinde “Roche 100. Yıl Cumhuriyet Ormanı”nı hayata geçirdi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri ve inkılapları ışığında sağlık hizmetleri ekosisteminin geleceğine yön vermek ve daha fazla hasta için daha fazla fayda sağlamak üzere çalışan Roche Türkiye, Cumhuriyet’in 100. Yılı kapsamında Ege Orman Vakfı’nın “Yüzüncü Yıl Ormanları” projesine çalışanları adına 10.000 fidan bağışında bulunarak Bursa Osmangazi mevkiinde “Roche 100. Yıl Cumhuriyet Ormanı”nı oluşturdu.

Roche, yenilikçi tanı ve tedavi çözümleri ile sağlık hizmetlerini şekillendirme, yaşamları değiştirme vizyonuyla hastaların tedavi süreçlerine katkı sağlıyor. Toplumsal sosyal sorumluluk anlayışıyla hayata geçirdiği projeler ve girişimlerle Roche Türkiye, çevreye karşı sorumluluklarını da yerine getiriyor. Bu kapsamda Roche Türkiye, Ege Orman Vakfı’na yaptığı fidan bağışıyla Bursa Osmangazi mevkiinde 10.000 fidanlık “Roche 100. Yıl Cumhuriyet Ormanı”nı çalışanları adına hayata geçirdi.

“Roche 100. Yıl Cumhuriyet Ormanı”nın ilk fidanları Roche Türkiye çalışanları tarafından 19 Ekim’de dikildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL