Dünya Editör'ün Seçimi

Tatilcilerin Yeni Gözdesi Mısır Hurghada

Tatilcilerin yeni gözdesi 12 ay deniz ve güneşin adresi Mısır Hurghada Avrupa ülkelerine gitmek isteyenlerin Schengen vizesi süreçlerinde yaşadığı sıkıntılar, tatil destinasyonlarındaki tercihleri değiştirdi. Kısa bir süre önce Türk vatandaşlarına..

Tatilcilerin Yeni Gözdesi Mısır Hurghada

Tatilcilerin yeni gözdesi 12 ay deniz ve güneşin adresi Mısır Hurghada

Avrupa ülkelerine gitmek isteyenlerin Schengen vizesi süreçlerinde yaşadığı sıkıntılar, tatil destinasyonlarındaki tercihleri değiştirdi. Kısa bir süre önce Türk vatandaşlarına vize uygulamasını kaldıran Mısır’ın 12 ay deniz ve güneş keyfi vadeden incisi Hurghada, tatilcilerin yeni gözdesi oldu. Gitmeklazım.com Genel Müdürü Serdar Şahin, hem yakın olması hem de tatil için son derece cazip olması bakımından özellikle Mısır Hurghada turlarına yoğun bir ilginin olduğunu söyledi.

Son günlerde Schengen vizesi almak isteyenlerin yaşadığı zorluklar, yurt dışı tatili tercihlerinde değişiklikler yarattı. Bu süreçte vizesiz rotaları tercih etmeye başlayan tatilcilerin en yeni gözdesi ise Mısır’ın 12 ay deniz ve güneş sunan incisi Hurghada oldu. Hurghada, hem Türkiye’ye uçakla iki buçuk saatlik uzaklıkta yer alması hem uygun fiyatlı bir tatil seçeneği olması hem de 12 ay boyunca parlak bir güneş ve berrak bir deniz keyfi sunmasıyla öne çıkıyor.

Bir süredir yurt dışı seyahatlerde en çok tercih edilen destinasyonların başında Mısır geldiğini söyleyen Gitmeklazım.com Genel Müdürü Serdar Şahin, yaptığı açıklamada “Türk vatandaşlarının vize süreçlerinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle vize serbestisi gösteren ülkelere karşı büyük bir ilgi oluşmaya başladı. Bu noktada öne çıkan ülkelerin başında Mısır geliyor. Özellikle Mısır’ın ve Kızıldeniz’inincisi Hurghada turlarımıza karşı yoğun bir talebin olduğunu görüyoruz. Mısır’da Kızıldeniz kıyısında bir tatil kenti ve turizm merkezi olan Hurgada, hem mesafe olarak ülkemize yakın olması hem de muhteşem sahilleriyle yaz tatili için oldukça cazip bir yer. Ayrıca Hurghada, 12 ay deniz, 12 ay güneşi görebileceğiniz ve faydalanabileceğiniz bir destinasyon. Pek çok Türk yatırımcının otelinin burada bulunması ve bu bölgedeki dil bariyerini de ortadan kaldırıyor. Her şey dahil konaklama seçeneğiyle özellikle çocuklu ailelerin ve balayı çiftlerinin ilk tercihi burası şu an” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL