Magazin

Sıla da Bodrumlu Oldu

Türk pop müziğinin en sevilen kadın sanatçılarından Sıla,  Altınoluk Açıkhava’da başlayan Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda devam eden bayram konserlerine Bodrum İle devam etti. Sıla önceki gün BTCTurk  10.yıl konserleri kapsamında Bodrum..

Sıla da Bodrumlu Oldu

Türk pop müziğinin en sevilen kadın sanatçılarından Sıla,  Altınoluk Açıkhava’da başlayan Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda devam eden bayram konserlerine Bodrum İle devam etti. Sıla önceki gün BTCTurk  10.yıl konserleri kapsamında Bodrum Antik Tiyatro’da sevenleriyle bir araya geldi.

Biletleri günler öncesinden tükenen konserin açılışını “Velhasıl” şarkısıyla yapan sanatçı, geçmişten bu yana en güzel şarkılarını sevenleriyle birlikte hep bir ağızdan seslendirdi.

Sahnede sevenleriyle sohbet eden sanatçı; “Ben de artık Bodrumluyum. Evime geldim, sizlerin güler yüzünü görmek benim için en büyük mutluluk. Hepiniz hoş geldiniz evime, dost muhabbetinden daha güzeli yoktur” dedi. 

Yaklaşık iki saat sahnede kalan Sıla, sevenlerinin yoğun isteği üzerine alkış eşliğinde sahneye dönerek “Engerek”  şarkısıyla biss yaptı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL