Siyaset

Özgür Özel Muğla Turunu Tamamladı

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi 2. tur oylaması için seçim çalışması kapsamında geldiği Bodrum’da partililer tarafından büyük coşkuyla karşılandı. Özgür Özel’e Bodrum ziyaretinde Muğla milletvekilleri..

Özgür Özel Muğla Turunu Tamamladı

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi 2. tur oylaması için seçim çalışması kapsamında geldiği Bodrum’da partililer tarafından büyük coşkuyla karşılandı.

Özgür Özel’e Bodrum ziyaretinde Muğla milletvekilleri Cumhur Uzun, Gizem Sayar Özcan ve Süreyya Öneş Derici ile Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol, Bodrum İlçe Başkanı Başar Bıyıklı ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras eşlik etti. Seçim otobüsü üzerinden Bodrumlulara seslenen Özgür Özel, halkın 14 Mayıs’ta Recep Tayyip Erdoğan’a beş yıl daha ülkeyi yönetme yetkisi vermediğini savundu. Özel, “İlk turda Tayyip Erdoğan’a oy verenlerin sayısı, vermeyenlerden azdı. İlk turda Tayyip Erdoğan’a iyi yönetmiyorsun, beni mutlu etmiyorsun ben senin yönetmeye devam etmeni istemiyorum diyenlerin sayısı daha fazlaydı. Bu sonuçlardan Recep Tayyip Erdoğan kendisine bir başarı bir onay çıkarmaya çalışsa da işin aslı o değildir. Bu pazar hep birlikte bir kez daha sandığın başına gideceğiz. Bu pazar önümüzde uzun parti pusulaları ya da Cumhurbaşkanlığı için 4 aday olmayacak. Bu pazar karşımızda 2 aday olacak. Bir tarafta 21 yıldır yetki kullanan, her şeyi ben bilirim diyen bugün yaşanan her şeyden sorumlu birisi. Öbür tarafta bana yaptığı yanlışları söyleyen baştan uyaran, doğru yolu gösteren ve geldiğimiz noktada her seferinde haklı çıkan birisi var. Referandum var ya sorunların kaynağı Erdoğan ya da bu sorunları çözecek olan Kemal Kılıçdaroğlu var” dedi.

HEDEFİNDE SİNAN OĞAN VARDI

CHP’li Özgür Özel, ikinci turda Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğini açıklayan ve Ata İttifakı’nın dağılmasına neden olan Sinan Oğan’a da sert sözlerle yüklendi. Seçmene “Oyunu bozun” diyen Özgür Özel, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Biz sizin yüreğinize inanıyoruz, bileğinize güveniyoruz. Pazar günü sandığa gidin bütün oyunları bozun. Sinan Oğan ne söylerse söylesin. Sinan Oğan’ın seçmeni şuna oy verdi. Anayasanın ilk 4 maddesi değişmesin diye çünkü AK Parti listelerinden seçilen HÜDA PAR’cılar ilk 4 maddeye karşı Sinan Oğan’ın seçmeni Türk bayrağını, Türk Milletini, kadın haklarını savunuyor, HÜDA PAR’cılar karşı. Hal böyle olunca pazar günü sizinle Sinan Oğan’a oy veren bütün seçmenleri sandığa, cumhuriyete, bayrağa, millete sahip çıkmaya kadınlara eşit hakların devamı için oy kullanmaya davet ediyoruz.

Seçimin 1’inci aşamasında bizim yap dediklerimizi EYT’yi, 3600 ek göstergeyi, asgari ücreti, taşerona kadroyu bir ölçüde yapıp oy toplamaya çalıştılar, olmadı. İHA’ları, SİHA’ları, Togg otomobilin, TCG Anadolu’yu, Karadeniz’deki gazı, Güneydoğu’daki petrolü AK Parti’nin malıymış gibi gösterip, AK Parti’nin propagandasına alet ettiler. Biz bu ülkenin kurulduğu günden beri olan hatta bunların çok sevdikleri düşman kuvvetlerine, donanmaya kırmızı halılar sererken Kartal istim botunun ucundan gözleri ufuk çizgisinde bakan o çift mavi gözün geldikleri gibi gidecekler dediği ve benim 2 büyük eserimden biri Cumhuriyetse diğeri Cumhuriyet Halk Partisi dediği partinin neferleriyiz. Devletin nesi varsa milletindir. Milletin lehine ne varsa bizim için gönlümüzdedir. Bunlardan sonuç alamayınca başladılar büyük bir yalan ve karalama kampanyasına başladılar. Suçüstü yakalandılar. Kemal Bey iletişim başkanlığındakileri isim isim açıkladı. Sizin ve bizim vergilerimizle gittiler Avrupa’daki Deep Fake firmalarına dünya kadar para verdiler. Kemal Beyle PKK’nın militanlarını aynı videoda ordaymış gibi gösterdiler. Fazlasını yaptılar Kemal Beyle, Karayılan’ı bir zoom toplantısı yaparmış gibi göstermek için sipariş verdiler. Şikâyetimiz üzerine İnterpol 22 tane sahteciyi yakaladı, tutukladı. İlk aldıkları videoyu Avrupa’dan internette yayamadılar ama derin internettekilerden gözü daha kara daha niyeti bozuk birisi bu ülkenin en tepesindeki makamı işgal eden Recep Tayyip Erdoğan o videoları kendi mitinglerinde gösterdi. Devlet televizyonunda yayınlattılar, ortak yayınlarda gösterdi. Bir yalanı daha uydurarak dedi ki, ‘Cumhuriyet Halk Partisi, Kemal Kılıçdaroğlu şöyle söylüyor; Abdullah Öcalan, CHP iktidara gelirse, Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olursa serbest bırakılacak, kendileri söylüyor’ dedi. Dedik ki, bunu ispatlamayan namerttir. Bunu ispata davet ettik, kulağının üstüne yattılar. Türkiye’nin dört bir tarafında söylediğimiz şeyi söyleyeyim. Her kim ki Abdullah Öcalan’ı serbest bırakmayı aklından geçirmektedir, Allah onun bin kere belasını versin. Türkle- Kürdün, Aleviyle- Sünni’nin, Laz’la- Çerkez’in kardeşliğine barış içinde yaşamasına kullandığı oyla seçtiklerine saygı gösterilmesine sonuna kadar arkasındayız. Terörün adı nereden gelirse gelsin, adı İŞİD’de olsa PKK’da olsa her türlü terörün karşısındayız. Bizim milliyetçiliğimizin, Cumhuriyet Halk Partisi’nin altı okundaki milliyetçiliğin zekatı Recep Tayyip Erdoğan’a yeter de artar bile. Geçen pazar Tayyip Erdoğan’a oy vermeyenler gelir oy kullanırsa seçimi biz kazanıyoruz. Tayyip Erdoğan’ın karşısındakiler iradelerine sahip çıkarlarsa; yolcudur Abbas bağlasan durmaz.”

ÖZEL FETHİYE’DE

Fethiye Beşkaza Meydanı’nda da halka seslenen CHP’li Özel, pazar günü en çok oyu alan iki adayın yarışacağını ifade etti.

Kılıçdaroğlu’nun vaatlerini aktaran Özel, “Bir tarafta Erdoğan, bir tarafta Kemal Kılıçdaroğlu. Pazar günü bir devir kapanacak, yeni bir devir açılacak. Bakan evlatlarının devri bitecek. Fethiye’nin vatan evlatlarının devri başlayacak. Eğer emekli Kemal kazanırsa sözü var. Ne diyor Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Bir asgari ücret 8 bin 500 lira’. Biri geçen biri bu bayram 17 bin lira. Ne verdi Tayyip Bey, 2 bin lira. Ne kaldı 15 bin lira. Emekliler bu bayram için bu pazar sandığa gidecekler. Emekli Kemal’i iktidar edecekler. Bankaya gidip 15 bin lirayı çekip koçun boynuzundan tutup eve götürecekler. Söz veriyoruz.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL