Magazin

Kule Bar Rock City 18. Yaşını Kutladı

Bodrum’da rock müziğin en popüler adresi Kule Bar Rock City, 18’nci yaşını muhteşem bir partiyle kutladı. Türk rock müziğinin sevilen isimlerini sahnesinde ağırlayan ve yaz kış gençlerin gözde mekanı olarak..

Kule Bar Rock City 18. Yaşını Kutladı

Bodrum’da rock müziğin en popüler adresi Kule Bar Rock City, 18’nci yaşını muhteşem bir partiyle kutladı. Türk rock müziğinin sevilen isimlerini sahnesinde ağırlayan ve yaz kış gençlerin gözde mekanı olarak bilinen Kule Bar’ın doğum gününde mekan dolup taştı.

Mekanın sahibi ve işletmecisi, Bodrum eğlence dünyasının duayen ismi Atilla Serttaş, açıldığı günden bu yana çizgisini bozmadan devam eden Kule Bar’ın müdavimlerini 18’nci yıla yakışan bir partiyle ağırladı. Türkçe ve yabancı rock müzik seçkisiyle tansiyonu hiç düşmeyen kutlama, gecenin ilerleyen saatlerinde 18’nci yaş günü pastasıyla lezzetlendi.

BODRUM’UN EN ÖZGÜN MEKANI

Bodrum Çarşı Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’ndeki en kült mekanlardan biri olan Kule Rock City, bir zamanlar Dr. Alim Bey Bedesteni  olarak anılıyordu. Bodrum’un efsane hekimi Dr. Alim Bey’in muayenehanesinin bulunduğu mekan, daha önce bir han olarak kullanılıyordu. Mekanda daha sonraları kebapçı, şarap evi gibi işletmeler açılsa da çok uzun soluklu olamadı. Bodrum’un kültür ve sanat merkezi Dibeklihan’ın mimarı Gülay Tezer, burayı Atilla Serttaş için hem özüne sadık kalan, hem de modern bir eğlence anlayışıyla yeniden dizayn etti. Bugün geleneksel mimarisi, kusursuz ses sistemi ve samimi atmosferiyle Kule Bar Rock  City, kasabanın en mutlu buluşma yeri… Atilla Serttaş ve ekibine, Kule ile nice 18 yıllar diliyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL