Magazin

Onlar Erdi Muradına…

Bodrum’un tanınan ailelerinden Anter’lerin kızı Melis Anter yaşamını Mert Girgin ile birleştirdi. Gençler evlenme cüzdanlarını Bodrum Belediyesi Nikah Salonu Bahçesi’nde Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı UmmahanYurt’tan aldılar. Belediye NikahSalonu önündeki alan genç çiftin yakınları ve arkadaşlarının da yoğun ilgi göstermesi..

Onlar Erdi Muradına…

Bodrum’un tanınan ailelerinden Anter’lerin kızı Melis Anter yaşamını Mert Girgin ile birleştirdi. Gençler evlenme cüzdanlarını Bodrum Belediyesi Nikah Salonu Bahçesi’nde Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı UmmahanYurt’tan aldılar. Belediye NikahSalonu önündeki alan genç çiftin yakınları ve arkadaşlarının da yoğun ilgi göstermesi ile adeta mutluluk bahçesine dönüştü. Bodrum’un duayen gazetecisi Yaşar Anter’in ve eşi Fatma Anter’in;kızlarının nikah törenindeki mutluluğu, kendisini bu anlamlı anında yalnız bırakmayan gazeteci meslektaşlarının da dikkatlerinden kaçmadı.Yaşar Anter’in meslektaşlarından ve Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Medya Tanıtım Sorumlusu Selçuk Şimşek; “Yaşar abinin ve Fatma ablanın gözlerindeki mutluluk bugünün özeti gibi. Melis de hepimizin kardeşi, küçüğü, evladı gibiydi. Yuvamızdan bir kuş uçtu hüznü de var gibi. Ama mutluluğa uçtu. Tüm kalbimizle mutluluklarının daim olmasını diyoruz” ifadelerini kullandı. Genç çiftin nikah şahitlerinden ve Bodrum’un sevilen esnaflarından Hüseyin Aşkın; “Bu tarz önemli anlara tanık olmak ve tanıklığa imza atmak insanı ister istemez bir sorumluluk duygusuna sevk ediyor. Ancak Melis ve Mert kardeşimin bu mutlu beraberliklerinin bu tarafa yansıyan yüzü hep ışıltılı oldu. Umarım bu ışıltı yaşamları boyunca peşlerini bırakmaz. Emekle ve sevgiyle büyütülen bu aşka tanıklık da benim açımdan da önemlidir. Beni şahit olarak kayıtlarına aldıkları ve onore ettikleri için genç çifte ve ailelerine teşekkürler” diyerek duygularını dile getirdi.

BU MUTLULUĞA; “NAZAR DEĞMESİN.”

Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Yurt’un bahçede kurulan nikah masasına teşrifi ile genç çiftin heyecanı davetlilerin dikkatinden kaçmadı. Bu esnada damat Mert Girgin kısa bir konuşma yaparak; “Hepinize bizi bu en mutlu zamanımızda yalnız bırakmadığınız için, sonsuz teşekkür ediyorum. Duygularımı anlatmaya kelimeler yetmez” dedi. Melis Anter’de istek ve ısrar üzerine; “Heyecandan konuşamıyorum. Çok mutluyum. Gelen herkesin ayağına, yüreğine sağlık” derken mutluluk göz yaşlarına hakim olamadı. Nikah’a Bursa’dan damat Mert Girgin’in pek çok yakını ve arkadaşı da katıldı. Damadın annesi Nurcan Girgin: “Her anne oğlunu böyle mutlu görmek ister. Melis bizim gelinimiz olmanın ötesinde özbeöz kızımızdır. Sadece bu zamana kadar olduğu gibi değil, bundan sonra da onları destek istedikleri hiçbir anlarında asla yalnız bırakmayacağız” dedi. Malatya’da deprem bölgesinde olduğu için, nikaha katılamayan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın, yardımcısı Ummahan Yurt aracılığı ile ilettiği nazar boncuklu hediye paketi ise yeni evli çift Melis ve Mert tarafından nazik ve şık bir jest olarak değerlendirilirken; konuklarda da; “Nazar değmesin” temennisine neden oldu.

Haber:Ayhan Karahan

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL