Magazin

Mandarin’de Çılgın Yaz’a Veda

Bodrum Mandarin Oriental Hotel’de düzenlenen ve ülke genelinde 500’e yakın iş insanı üyesi bulunan Leaders’ın sınırlı sayıda katılımcı üyeleri ile düzenlediği ”Yaz’a Veda ” etkinlik gecesi sıcak ve güzel bir..

Mandarin’de Çılgın Yaz’a Veda

Bodrum Mandarin Oriental Hotel’de düzenlenen ve ülke genelinde 500’e yakın iş insanı üyesi bulunan Leaders’ın sınırlı sayıda katılımcı üyeleri ile düzenlediği ”Yaz’a Veda ” etkinlik gecesi sıcak ve güzel bir ortamda gerçekleştirildi.

Kübalı Dans ve Müzik Grubu’nun sahne aldığı gece’de, katkı sunan işletmelere ödüller veridi. Leaders Cxo Başkanı Cenk Dağcı ve Klass Magazin Muammer Kapucuoğlu iş ortaklığında, Majorca Tiffany (Estetica Seramica)
ana sponsorluğunda Mandarin Oriental Bodrum’da Yaza veda partilerini 10 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirdiler .

Casa Musica Cuba temalı özel davetlilerin katıldığı partide El Corazon De Cuba grubu canlı performans gösterirken DJ Serhan Sabanlar konuklara güzel anlar yaşattı.

Cemiyet / Sanat / Bilim ve iş dünyasından seçkin isimler arasında ;
Erkan Özerman , Şuayip Dağıstanlı, Zuhal Mansfield , Benan Kurtuluş Saraç , Ayse Adile Namiosmanoğlu ,Ayten Sofia Kunter, Bige Han Osmanoğlu, Yasemin Zanbak , Serkan Önem , Sevgi Ataman, Can Kakmacı, Hakan Aydın , İlker Mengi , Aras Seyrekoğlu, Emine Töredi, Ayşe&Erol Matur,Nezihe Kılınç Mehmet Öztürk , Serkan İlaldi , Recep&Nazan Boy , Merve Boy, Mehmet Altındağlı, Barbaros Güneş, Ahmet Faruk Urfalı, Volkan Çolakoğlu, Ismail Gökçen, Yeşim Oral gibi İş ve Cemiyet hayatından önemli isimler vardı . Geceye katkıda bulunan partnerlere ödül plaketlerini şahsen Cenk Dağcı ve Muammer Kapucuoğlu takdim etti.Aynı gecenin ilerleyen saatlerinde ise bodrumun en önemli Yat kiralama markası Barbaros Yat’a ait 40 özel tekneden biri olan 41 metre uzunluğunda özel yapım BABYLON guletinde sabaha kadar kutlama yapıldı .

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL