Magazin

Her Konserden Sonra Anneme Para Veririm

İpek Açar’ın TRT Müzik ekranlarında yayınlanan performans programı ‘İpek Yolu’nun 10 Mart Perşembe akşamı konuğu Jale Bekar ve Erdal Çelik oldu. İpek Açar, Erdal Çelik ve Jale Bekar, TRT Müzik..

Her Konserden Sonra Anneme Para Veririm

İpek Açar’ın TRT Müzik ekranlarında yayınlanan performans programı ‘İpek Yolu’nun 10 Mart Perşembe akşamı konuğu Jale Bekar ve Erdal Çelik oldu. İpek Açar, Erdal Çelik ve Jale Bekar, TRT Müzik ekranlarında İstanbul Akademi Orkestrası eşliğinde, Alper Kömürcü direktörlüğünde muhteşem performanslara imza atıp, düetler yaptılar.

Bir anda 28 konserim iptal oldu

Jale, pandemi için “Çok zor geçti pandemi. Bir anda 28 konserimiz havada kaldı, sonra iptal oldu. Her konserden sonra anneme para veririm, Annem önce dedi ki ‘niye iş yok, sonra da yine para ver’ diyerek espri yaparak beni gülümsetmeye çalıştı” açıklaması yaptı.

Ben hep iyiyim. Babam hep ‘üzülme’ derdi

Jale’nin sözleri program sırasında hüzünlü anlar da yaşanmasına neden oldu. Jale: “Ben hep iyiyim. Hayat yorsa da sıkıntılar olsa da iyiyim. Babam öyle derdi, Allah’ın lütfu da hoş kahrı da, üzülme evladım derdi. Hayatımızda ne olursa olsun sahneye çıkınca her şey biter. Yıllar geçiyor; ama enerjim bitmesin” dedi.

Çok kişi evlendirdim

Erdal Çelik ise, hit şarkılarından Canımın İstanbul Köşesi’nden bahsederken ilginç bir anekdot paylaştı. Erdal Çelik; “Arkadaşlarım, eş, dost vasıtasıyla arayıp ‘Erdal Abi, kız arkadaşım yanımda Canımın İstanbul Köşesi’ni okur musun?’ derlerdi, kırmazdım. Sonra nikah davetiyeleri gelirdi. Çok kişi evlendirdim bu şarkıyla” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL