SON DAKİKA
--:--:--

Bodrum Sokaklarına İzmarit Atan Yanar!

Bodrum Belediyesi tarafından cadde ve sokaklarda sigara izmaritlerini yere atarak çevre kirliliğine neden olanlara yönelik denetim ve uygulamalar devam ediyor. Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince genel denetim ve uygulamaların yanında çevre kirliliğine sebep olan vatandaşlarla ilgili de uygulamalar devam ediyor. Denetim ve uygulamalar kapsamında sigara izmaritlerini yere atanlara yönelik Bodrum Belediyesi Zabıta Uygulama Yönetmeliği’nin 6….

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Bodrum Sokaklarına İzmarit Atan Yanar!

Bodrum Belediyesi tarafından cadde ve sokaklarda sigara izmaritlerini yere atarak çevre kirliliğine neden olanlara yönelik denetim ve uygulamalar devam ediyor.

Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince genel denetim ve uygulamaların yanında çevre kirliliğine sebep olan vatandaşlarla ilgili de uygulamalar devam ediyor. Denetim ve uygulamalar kapsamında sigara izmaritlerini yere atanlara yönelik Bodrum Belediyesi Zabıta Uygulama Yönetmeliği’nin 6. maddesinin 13. fıkrası gereğince yasal işlem yapılıyor.

Zabıta ekiplerinin ilçenin farklı noktalarındaki kavşak, cadde, sahil yürüyüş yolları ile parklarda ve meydanlarda denetim ve uygulamalarında sigara izmariti atarak çevreyi kirletenlere yönelik 3 haftada 207 kişiye toplam 424 bin lira idari para cezası kesildi. Çevreyi kirletenlere yönelik günün belirli saatlerinde yapılan denetim ve uygulamalar kararlılıkla devam edecek.

bodrum beleidyesi kendini zehirleme bodrumu kirletme 1
Bodrum Sokaklarına İzmarit Atan Yanar! 2

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, çevre ve doğa temizliği konusunda ciddi adımların atılmasının zorunluluğuna vurgu yaparken şunlara değindi:

“Bodrum’un temiz kalması, doğanın ve kent dokusunun korunması hepimizin sorumluluğudur. Üç haftadır cadde, sokak, meydan ve parklarımızda zabıta ekiplerimiz, denetim ve uygulamalar yapıyor. Sosyal donatı alanlarımızı, ortak yaşam alanlarımızı kirletenlere uyarılarda bulunarak cezai yaptırım uyguluyorlar. Vatandaşlarımızın, sokakların çöp atılacak yerler olmadığının bilincinde olmaları en büyük beklentimizdir. Yapılan uygulamaların da katkısıyla kent yaşayanları olarak çevremizi temiz tutmak için elimizden geleni yapacağımıza inanıyorum. Temiz bir Bodrum yaratmak elimizde!”

Yorum Yap

Benzer Haberler
5 TL’ye Çay, 15 TL’ye Kahve: Bodrum’da “Pınaraltı Emekli Kafe” Kapılarını Açtı
5 TL’ye Çay, 15 TL’ye Kahve: Bodrum’da “Pınaraltı Emekli Kafe” Kapılarını Açtı
Bodrum’da Kendi İşini Kurmak İsteyenlere Fırsat: Belediyeden 15 Taşınmaz Kiraya Veriliyor
Bodrum’da Kendi İşini Kurmak İsteyenlere Fırsat: Belediyeden 15 Taşınmaz Kiraya Veriliyor
Türkbükü’nde Gündem Olan ‘3 Adımlık’ Halk Plajına Belediyeden Yanıt Geldi
Türkbükü’nde Gündem Olan ‘3 Adımlık’ Halk Plajına Belediyeden Yanıt Geldi
Değirmenburnu Yel Değirmenleri Projeleri Ödüllendirildi
Değirmenburnu Yel Değirmenleri Projeleri Ödüllendirildi
Bodrum’un Su Altyapısında Büyük Boru Patlakları ve Kriz Yönetimi Geride Kalıyor
Bodrum’un Su Altyapısında Büyük Boru Patlakları ve Kriz Yönetimi Geride Kalıyor
AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Ergene’den Eymen Açıklaması: “Yardım Kampanyasının Siyasi Malzeme Yapılmasını Kınıyorum”
AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Ergene’den Eymen Açıklaması: “Yardım Kampanyasının Siyasi Malzeme Yapılmasını Kınıyorum”
Bodrum’dan Tarafsız Haber
Bodrum Haberi

Bodrum ve Muğla’dan son dakika haberleri, yerel gündem, siyaset, ekonomi, turizm ve yaşam içeriklerini tarafsız ve güncel şekilde sunan haber sitesidir.

© 2026 BodrumHaberi.com. Tüm hakları saklıdır. Sitede yer alan tüm haber, yazı, görsel ve içeriklerin telif hakları BodrumHaberi.com ve yazarlarına aittir. Kaynak gösterilmeden ve izin alınmadan kopyalanamaz, çoğaltılamaz ve yayımlanamaz.