Akman’dan “Katmanların Dansı” Sergisi

Dr. Vedat Akman’ın “Katmanların Dansı” Sergisi Sokak Hayvanları Yararına Bodrum’da Sanatseverlerle Buluştu Bodrum’da açılan “Katmanların Dansı” isimli sergide, sanatseverler hem eşsiz eserlerle buluşma hem de sokak hayvanlarına destek olma fırsatı..

Akman’dan “Katmanların Dansı” Sergisi

Dr. Vedat Akman’ın “Katmanların Dansı” Sergisi Sokak Hayvanları Yararına Bodrum’da Sanatseverlerle Buluştu

Bodrum’da açılan “Katmanların Dansı” isimli sergide, sanatseverler hem eşsiz eserlerle buluşma hem de sokak hayvanlarına destek olma fırsatı yakalıyor. Dr. Vedat Akman’ın doğadan ilham alarak oluşturduğu asamblaj eserleri, barınağa mama bağışlanması karşılığında satışa sunuluyor.

Sergi Hakkında:

“Katmanların Dansı” sergisi, 21 Ekim’de Herodot Kültür Merkezi Sanat Galerisi’nde kapılarını açtı. Sergide deniz kabukları, okyanus ve Bodrum mercanları, deniz süngerleri gibi doğal unsurların sanata dönüştüğü 25 tablo, 5 heykel ve 5 biblo yer alıyor.

Dr. Vedat Akman, sergi ile ilgili yaptığı açıklamada: “Bu sergi, Bodrum’daki hayvan barınaklarına destek olma arzumla benim için çok anlamlı. Satılmayan tüm eserleri, Sevgi Arttırma projesinin yeni açılacak web sitesinde satışa sunulmak üzere bağışlayacağım. Proje, şu anda Başka Bir Hayat Diliyorum ve Salda Doğayı Hayvanları Koruma ve Yaşatma dernekleri için çalışıyor. Daha önce Başka Bir Hayat Diliyorum Derneği yararına yapılan müzayedeye de eserlerimle katkıda bulunmuştum. Sokak canlarına yardım eden her projede yer almaktan mutluluk duyuyorum,” dedi.

Sergi, 25 Ekim’e kadar Herodot Kültür Merkezi’nde ziyaret edilebilir. Tüm hayvanseverler ve sanatseverler bu anlamlı sergiye davetlidir.

Herodot Kültür Merkezi Sanat Galerisi 

Sergi Tarihi: 21-25 Ekim 

Saatler: 10:00 – 18:00

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL