Çin ve Uzak Doğu’nun en güçlü online seyahat platformlarından Trip.com, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma ve Geliştirme Ajansı (TGA) iş birliğiyle Fethiye’de ağırlandı. Ölüdeniz’de düzenlenen etkinlik, bölgenin Çin pazarındaki turizm payını büyütmek adına önemli bir buluşmaya sahne oldu. Turizmin Kalbi Ölüdeniz’de Atıyor Ölüdeniz Orka Sunlife Hotel’de gerçekleşen toplantıya Trip.com’un üst düzey yöneticileri katılırken, Fethiye ve…
Çin ve Uzak Doğu’nun en güçlü online seyahat platformlarından Trip.com, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma ve Geliştirme Ajansı (TGA) iş birliğiyle Fethiye’de ağırlandı. Ölüdeniz’de düzenlenen etkinlik, bölgenin Çin pazarındaki turizm payını büyütmek adına önemli bir buluşmaya sahne oldu.
Ölüdeniz Orka Sunlife Hotel’de gerçekleşen toplantıya Trip.com’un üst düzey yöneticileri katılırken, Fethiye ve Seydikemer’in turizm temsilcileri de hazır bulundu. Program, TGA Ege Bölge Sorumlusu Elif Köseoğlu’nun açılış konuşmasıyla başladı. Köseoğlu, Çin’de yürütülen tanıtım kampanyalarını aktarırken, Trip.com yetkilileri Türkiye operasyonları ve Muğla’nın turizm potansiyeline dair kapsamlı sunumlar yaptı.
Toplantıya katılan FTSO Başkanı Osman Çıralı, etkinliğin bölgede Çinli turist sayısını artıracak stratejik bir adım olduğunu belirtti:“Çin ve Uzak Doğu pazarının en büyük online platformu Trip.com’un temsilcilerini bölgemizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bu buluşmanın Fethiye ve Seydikemer’e daha fazla Çinli turist kazandıracağına inanıyoruz.”
Çıralı, etkinlik boyunca bölgenin deniz, doğa, kültür ve gastronomi değerlerinin ön plana çıkarıldığını vurguladı.
Toplantının en dikkat çekici bölümü ise yüz yüze iş görüşmeleri oldu. Trip.com yetkilileri ile Fethiye turizmcileri bir araya gelerek ortak projeler, kampanyalar ve pazar büyütme stratejilerini masaya yatırdı. YDA Dalaman Havalimanı’ndan otelciler ve tur operatörlerine kadar geniş bir katılım sağlandı.
Fethiye’nin masmavi denizi, tarihi Likya mirası ve doğa sporları potansiyeli, Çinli turistler için cazibe unsuru olarak öne çıkarıldı. Turizmciler, bu buluşmanın Fethiye’yi sadece Avrupa değil, aynı zamanda Asya pazarında da güçlü bir destinasyon haline getireceğine dikkat çekti.
Bodrum ve Muğla’dan son dakika haberleri, yerel gündem, siyaset, ekonomi, turizm ve yaşam içeriklerini tarafsız ve güncel şekilde sunan haber sitesidir.
Yorum Yap