Siyaset

Volkan İlgüz, Bağımsız Bodrum Adayı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Bodrum Belediye Başkan Aday Adaylarından Volkan İlgüz, bağımsız başkan adayı olduğunu duyurdu. “Başkan Sensin Bodrum” sloganı ile sahaya inen Volkan İlgüz, sosyal medya paylaşım platformundan, aday adaylığı..

Volkan İlgüz, Bağımsız Bodrum Adayı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Bodrum Belediye Başkan Aday Adaylarından Volkan İlgüz, bağımsız başkan adayı olduğunu duyurdu. “Başkan Sensin Bodrum” sloganı ile sahaya inen Volkan İlgüz, sosyal medya paylaşım platformundan, aday adaylığı sürecine ve kendisini bağımsız adaylığa götüren gelişmelere dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Bağımsız Bodrum Belediye Başkan Adayı Volkan İlgüz’ün o paylaşımı:

Saygıdeğer Bodrumlular.

Bir süre önce siz değerli Bodrumlular’a hizmetkar olmak üzere üyesi olmaktan büyük şeref duyduğum Cumhuriyet Halk partisinden Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı oldum.

Benimle birlikte birbirinden kıymetli 23 aday adayı arkadaşımda aynı duygular ile yola çıktı.

Ancak sizlerinde bildiğiniz üzere hiç aday adayı bile olmayan bir arkadaşımız 24 adayın emekleri hiçe sayılarak Ahmet Aras’ın isteği üzerine adaylaştırıldı.

Aynı haksızlık Muğla Büyük Şehir Adaylık sürecinde de yaşandı.

Bende tüm bunlara tepki olarak partimden ve parti görevlerimden istifa ettim.

İlçe başkanımız sayın Tuna Işın’ın istifamı kabul etmemesi üzerine partimde kaldım.
Bazı şeyleri birlikte düzeltebileceğimize inandım.

Ancak bu gün geldiğimiz noktada görüyorum ki Genel merkezimizin halka sırtını dönen bu tavrı karşısında ne kadar çabalarsak çabalayalım mümkün olmayacak.

Aslında bu konuda çok teferruatlı bir açıklama yapabilirim ancak kimseyi kırıp dökmek istemiyorum.

Bodrum’da SOKAĞIN SESİ OLACAĞIM söylemimin arkasında durarak sizlerin sesi ve temsilcisi olmak üzere partiler üstü bir anlayış güderek;

Sizlerden aldığım güç ile Bağımsız Bodrum Belediye Başkan Adayı olduğumu siz değerli Bodrumlular’ a saygılarımla arz ederim.

Hep söylediğim gibi evet arkamda dev holdingler olmayacak,
belki bilboardlara sırıtan resimlerimi asamayacağım, dev sahneler kuramayacağım ancak toprak ağalığı sistemine baş kaldıran bir İnce Mehmet olarak gönüllerinizde olmaya devam edeceğim.

Bu arada PM sizsiniz,
MYK sizsiniz,
GENELBAŞKAN sizsiniz,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL