SON DAKİKA
--:--:--

Bodrum’a Çifte Kruvaziyer Ziyareti: Scarlet Lady ve Monet İlk Kez Limana Yanaştı

Bodrum, kruvaziyer turizminde hareketli bir güne ev sahipliği yaptı. Bahama bayraklı Scarlet Lady ile St. Vincent bayraklı Monet, ilk kez Bodrum Yolcu Limanı’na yanaştı. İki gemiyle birlikte kente toplam 2 bin 636 yolcu geldi. Bodrum’da kruvaziyer hareketliliği Bodrum Yolcu Limanı, bugün iki farklı kruvaziyer gemisini ağırladı. Bahama bayraklı Scarlet Lady ile St. Vincent bayraklı Monet,…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Bodrum’a Çifte Kruvaziyer Ziyareti: Scarlet Lady ve Monet İlk Kez Limana Yanaştı

Bodrum, kruvaziyer turizminde hareketli bir güne ev sahipliği yaptı. Bahama bayraklı Scarlet Lady ile St. Vincent bayraklı Monet, ilk kez Bodrum Yolcu Limanı’na yanaştı. İki gemiyle birlikte kente toplam 2 bin 636 yolcu geldi.

Bodrum’da kruvaziyer hareketliliği

Bodrum Yolcu Limanı, bugün iki farklı kruvaziyer gemisini ağırladı. Bahama bayraklı Scarlet Lady ile St. Vincent bayraklı Monet, Bodrum’a ilk ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Kruvaziyer turizminin önemli duraklarından biri olmayı sürdüren Bodrum’da, özellikle yaz sezonu öncesi liman trafiğinde yaşanan hareketlilik turizm sektörü açısından dikkat çekti.

Scarlet Lady Rodos’tan geldi, Mikonos’a gidecek

Bahama bayraklı, 277 metre uzunluğundaki Scarlet Lady, saat 07.00’de Rodos Limanı’ndan Bodrum’a geldi. Geminin saat 20.00’de Mikonos Limanı’na hareket edeceği bildirildi.

Gemide ağırlıklı olarak Amerikalı yolcuların bulunduğu öğrenildi. Scarlet Lady’de 2 bin 588 yolcu ve 1.142 personel yer aldı.

bodrunm liman cruise port2Monet Kuşadası’ndan Bodrum’a ulaştı

Günün bir diğer kruvaziyer gemisi ise St. Vincent bayraklı Monet oldu. 68 metre uzunluğundaki Monet, saat 08.00’de Kuşadası Limanı’ndan Bodrum Yolcu Limanı’na yanaştı.

Geminin saat 18.30’da Kos Limanı’na hareket edeceği belirtildi. Monet’te ağırlıklı olarak İngiliz yolcular bulunurken, gemide 48 yolcu ve 29 personel yer aldı.

Bodrum’a 2 bin 636 yolcu geldi

Scarlet Lady ve Monet’in Bodrum’u ilk kez ziyaret etmesi, ilçenin kruvaziyer turizmindeki uluslararası çekim gücünü bir kez daha ortaya koydu. İki gemiyle birlikte Bodrum’a toplam 2 bin 636 yolcu ve 1.171 personel geldi.

Kruvaziyer yolcularının gün boyunca Bodrum çarşısı, marina çevresi, sahil hattı ve tarihi noktaları ziyaret etmesi bekleniyor.


Yorum Yap

Benzer Haberler
Bodrum Spor Dünyasını Sarsan Açıklama: Yalıkavak’ın Şampiyon Kızlarına Desteği Kim, Neden Kesti?
Bodrum Spor Dünyasını Sarsan Açıklama: Yalıkavak’ın Şampiyon Kızlarına Desteği Kim, Neden Kesti?
5 TL’ye Çay, 15 TL’ye Kahve: Bodrum’da “Pınaraltı Emekli Kafe” Kapılarını Açtı
5 TL’ye Çay, 15 TL’ye Kahve: Bodrum’da “Pınaraltı Emekli Kafe” Kapılarını Açtı
Bodrum’da Kendi İşini Kurmak İsteyenlere Fırsat: Belediyeden 15 Taşınmaz Kiraya Veriliyor
Bodrum’da Kendi İşini Kurmak İsteyenlere Fırsat: Belediyeden 15 Taşınmaz Kiraya Veriliyor
Muğla Turizminde İngiltere Şoku: Uçuş İptalleri ve Bakanlığın Yanıtı Endişeleri Büyüttü
Muğla Turizminde İngiltere Şoku: Uçuş İptalleri ve Bakanlığın Yanıtı Endişeleri Büyüttü
Türkbükü’nde Gündem Olan ‘3 Adımlık’ Halk Plajına Belediyeden Yanıt Geldi
Türkbükü’nde Gündem Olan ‘3 Adımlık’ Halk Plajına Belediyeden Yanıt Geldi
Değirmenburnu Yel Değirmenleri Projeleri Ödüllendirildi
Değirmenburnu Yel Değirmenleri Projeleri Ödüllendirildi
Bodrum’dan Tarafsız Haber
Bodrum Haberi

Bodrum ve Muğla’dan son dakika haberleri, yerel gündem, siyaset, ekonomi, turizm ve yaşam içeriklerini tarafsız ve güncel şekilde sunan haber sitesidir.

© 2026 BodrumHaberi.com. Tüm hakları saklıdır. Sitede yer alan tüm haber, yazı, görsel ve içeriklerin telif hakları BodrumHaberi.com ve yazarlarına aittir. Kaynak gösterilmeden ve izin alınmadan kopyalanamaz, çoğaltılamaz ve yayımlanamaz.