Bodrum Spor

Bodrumspor; Nihayet!!!

Üç maçtır galibiyet yüzü göremeyen Bodrumspor, bu hafta kendi evinde Gençlerbirliği’ni 2-0 mağlup ederek gülen taraf oldu. Ekibimizin gollerini 2. Dakikada Samet Yalçın ve 21. dakikada Omar İmeri kaydetti. Bu..

Bodrumspor; Nihayet!!!

Üç maçtır galibiyet yüzü göremeyen Bodrumspor, bu hafta kendi evinde Gençlerbirliği’ni 2-0 mağlup ederek gülen taraf oldu.

Ekibimizin gollerini 2. Dakikada Samet Yalçın ve 21. dakikada Omar İmeri kaydetti. Bu sonucun ardından 25 puanla 5. sıraya yerleşen takımımız kötü gidişe son vermiş oldu. Maçta tek sarı kartı ekibimizden Onur gördü. Maç boyunca üstün oynayan taraf yeşil-beyazlı ekibimiz oldu. Çok sayıda golün kaçırıldığı maçta, Bodrumspor’a taraftar desteği geçmiş haftaları aratmadı.

“ERKEN GOL İŞİ KOLAYLAŞTIRDI.”

Maç sonrası galibiyetten dolayı mutlu olduklarını ifade eden Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Bu haftaki rakibimiz konum itibariyle sıkıntılı bir süreç yaşıyordu. Genç bir rakip hata yapmaya müsait ama dirençli oynamaya çalışan bir takım. Maçın başında birinci bölge savunması yapacaklarını biliyorduk. Golü erken bulmamız işimizi birazcık daha kolaylaştırdı.” dedi. Gençlerbirliği teknik direktörü Mustafa Dalcı ise; “Dalcı “İlk yarı kalan maçlarda puan ya da puanlar almak için sahanın içerisinde oyuncularımın mücadelesinde hiçbir sıkıntı yok ama genç oyuncularla belli bir yere kadar mücadele verebiliyorsun. İkinci yarıya kadar alacağımız puanlar neyse onlara talip olmaya çalışıyoruz” diyerek görüşlerini ifade etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL