Editör'ün Seçimi Magazin

Ünlü Oyuncu, Eşine Bodrum’dan Ev Arıyor

Burak Özçivit, kendisi gibi oyuncu olan eşi Fahriye Evcen’e doğum hediyesi olarak Bodrum’da ev bakıyor. Önceki gün bir şantiyede görüntülenen Özçivit, yapım sürecinde olan evi inceledi.Habertürk’ten Onur Aydın’ın haberine göre;..

Ünlü Oyuncu, Eşine Bodrum’dan Ev Arıyor

Burak Özçivit, kendisi gibi oyuncu olan eşi Fahriye Evcen’e doğum hediyesi olarak Bodrum’da ev bakıyor. Önceki gün bir şantiyede görüntülenen Özçivit, yapım sürecinde olan evi inceledi.
Habertürk’ten Onur Aydın’ın haberine göre; İkinci kez baba olmaya hazırlanan Özçivit, önceki gün Bodrum’da objektiflere yansıdı.

Ünlü oyuncunun eşine doğum hediyesi olarak ev baktığı öğrenildi. Bir süre şantiyede yapım sürecinde olan evi inceleyen Burak Özçivit, ardından oradan ayrıldı.

Özçivit, bu sırada kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını da kırmayarak, poz vermeyi ihmal etmedi.

‘BAKTIĞI ARAZİ KENDİNİN’ İDDİASI

Öte yandan gayrimenkul sektörüne yaptığı yatırımlarla bilinen ünlü oyuncunun ‘Doğum hediyesi olarak bakıyorum’ dediği arazinin kendisine ait olduğu öne sürüldü.

İddialara göre; Özçivit, geçtiğimiz yıl Bodrum Gümüşlük‘teki evinin hemen üstünde bulunan araziyi satın aldı. Villa karşılığı müteahhit ile anlaşmış ve bu yıl inşaat başladı. Toplam altı villa yapılan projeden üç villa Özçivit’in, üç villa ise müteahhittin aldığı söyleniyor. Bir villanın değerinin 15 milyon TL olduğu konuşuluyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL