Spor

Play-Off’un Efe’si; Bodrumspor !

Bodrumspor son haftaların en gergin lig maçlarından sayılan Bayburt GÖİ deplasmanından zaferle dönüyor. Bilindiği üzere Bodrumspor kafilesinin kaldığı otel Bayburt seyircisi tarafından maytaplı, hava fişekli saldırıya uğramış ve holiganlar otelin..

Play-Off’un Efe’si; Bodrumspor !

Bodrumspor son haftaların en gergin lig maçlarından sayılan Bayburt GÖİ deplasmanından zaferle dönüyor. Bilindiği üzere Bodrumspor kafilesinin kaldığı otel Bayburt seyircisi tarafından maytaplı, hava fişekli saldırıya uğramış ve holiganlar otelin içerisine girmeye çalışmışlardı. Maç öncesi Bayburt’ta adeta seferberlik ilan edilmişti ve sportmenlik dışı tezahüratlarla centilmenlik ruhu sadece zedelenmedi. Adeta pas pas edildi.

Henüz maç başlamadan sahaya ısınmak için çıkan iki takım oyuncuları arasında gergin anlar yaşandı. Futbolcular arasında yaşanan itiş kakış güvenlik güçlerinin ve sahada bulunan görevlilerin müdahalesiyle büyümeden önlendi. Maçta da gerek tribün, gerekse saha gerginliği düşmek bilmedi. Bunun sonucu, ev sahibi ekipten Tayyip Kanarya 23. dakikada sarı kart gördü.

BAYBURT’A, 3-0’LIK BODRUMSPOR SERVİSİ.

Bodrumspor’un ilk golünü 37. Dakikada son haftaların formda futbolcusu Celal Dumanlı kaydetti. İkinci gol, oyuna 64. Dakikada Süleyman Üstün’ün yerine giren Burhan Eşer’den geldi.

Yeşil-beyazlı ekibimizin perdeyi kapatan 3. golünü ise Berk İsmail Ünsal kaydetti. Böylelikle skor tabelası 3-0 Bodrumspor’un zaferini gösterdi. İlk maçı da 3-1 lik skorla kendi evinde kazanan Bodrumspor açık ara bir farkla (Toplam skorda 6-1’lik farkla) Bayburt GÖİ’ni eleyerek adını ilk kez 1. Lig finaline yazmış oldu. Bodrumspor’un finaldeki ekibi bu akşam Tarsus’da karşılaşacak olan Tarsus İdman Yurdu ile Karacabey Birlikspor karşılaşmasının galibi olacak. Karacabey’deki ilk maçta taraflar yenişememiş ve maç 0-0 berabere sonuçlanmıştı. Bu akşam saat 20.00’de oynanacak maçta kazanan futbol takımı finale adını yazdıracak. Dolayısı ile Bodrumspor’un rakibi olacak. Final maçı 29-Mayıs-Pazar günü oynanacak. Ancak final maçın nerede, hangi saatte oynanacağını Türkiye Futbol Federasyonu açıklayacak. Finalde kazanan takım ise yoluna 1. Lig de devam edecek.

Haber: Ayhan Karahan

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL