Muğla Siyaset

Muğla Deva Ailesi İftarda Buluştu

Deva Partisi, Emrah Çay ev sahipliğinde Kızılyaka’da Bir Restaurant’ta İlçe Başkanları, ve partililerin yanı sıra aileleriyle bir araya geldi. İftara Deva partisinin Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç ve eşi, Bodrum..

Muğla Deva Ailesi İftarda Buluştu

Deva Partisi, Emrah Çay ev sahipliğinde Kızılyaka’da Bir Restaurant’ta İlçe Başkanları, ve partililerin yanı sıra aileleriyle bir araya geldi.

İftara Deva partisinin Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç ve eşi, Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Billorer eşi ve çocukları, Seydikemer ilçe başkanı Orhan Ustaoğlu, Ortaca ilçe başkanı Çetin Tatlı Milas İlçe Başkanı Süleyman Demirtaş ve eşi, Kavaklıdere İlçe Başkanı İsa Öztürk ve kızı, Salih Akar ve Eşi, Mehmet Gökbel ve eşi, Nazım Çelik, Güllü Kocasarı Özen, Emrah Çay ve eşi ve partililer katıldı.

Deva Partisinin İftar ev sahipliği yapan Emrah Çay basına yaptığı açıklama da;

Türkiye’de yaşanan Corona’da dolayı böyle organizasyonlar yapamıyorduk. Bundan sonra her ilçede sık sık bir araya geleceğiz. DEVA ailesi birbirinden değerli arkadaşlarımızdan oluşuyor. Bu iftar yemeğinde bir araya gelmemiz bizim için büyük bir motivasyon yarattı. Türkiye’de olduğu gibi Muğla’da da Siyaset konu olunca İçinde olduğumuz içinden çıkılmaz hayat pahalılığı ve kötü yönetim söz konusu, fakat siyaseti bu iftarda konuşmadık ama bundan sonra yapacağımız toplantıların yol haritalarını belirledik.

DEVA Partisine Muğla’da büyük bir beklenti var Bunun sorumluluğunun bilincindeyiz.

Tüm İlçe Başkanı arkadaşlarımız aldığımız sorumluluğun farkındayız. Ve son derece kararlılıkla, özveri ile Muğla coğrafyasında sahadayız. İlerleyen günlerde yeni toplantılarımız da yapacağımız çalışmaları siz değerli basın ve kamuoyuyla paylaşacağız dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL