Türkiye

PayTR Kadın Yöneticilerle Güçleniyor

Sektörün önde gelen ödeme ve elektronik para kuruluşu PayTR, finans sektöründe deneyimli kadın yöneticilerle kadrosunu daha da güçlendiriyor. Güçlü altyapısı, müşteri odaklı yaklaşımı, deneyimli ekibiyle bugün 60 binden fazla iş..

PayTR Kadın Yöneticilerle Güçleniyor

Sektörün önde gelen ödeme ve elektronik para kuruluşu PayTR, finans sektöründe deneyimli kadın yöneticilerle kadrosunu daha da güçlendiriyor.

Güçlü altyapısı, müşteri odaklı yaklaşımı, deneyimli ekibiyle bugün 60 binden fazla iş yerine geniş yelpazede ödeme çözümleri sunan PayTR’ın insan kaynakları direktörlüğüne Özge Ünal, müşteri ilişkileri direktörlüğü görevine ise Fatma Avlunyalı atandı.

Sektörde 13 yıldır başarılara imza atan ve aldığı yatırımla daha da güçlenen PayTR‘ın insan kaynakları direktörlüğüne Özge Ünal, müşteri ilişkileri direktörlüğü görevine Fatma Avlunyalı getirildi. Özge Ünal, PayTR’da insan kaynağını ve mevcut yapısını yöneterek, belirlenen hedefler doğrultusunda sürekli gelişen bir noktaya taşımak konusundaki çalışmalarını sürdürecek. Fatma Avlunyalı ise bundan böyle PayTR’ın üye işyeri ve potansiyel müşteri adaylarının ihtiyacı olan tüm ödeme çözümlerinin ve hizmetlerinin sağlanmasının yanı sıra müşteri deneyiminin en üst düzeye getirilmesinde kilit rol oynayacak.

“Başarılı şirketlerin sırrı mutlu çalışanlardan geçer” ilkesiyle çalışmalarını sürdürecek
Göreve başladığı ilk günden bu yana PayTR’daki hızlı büyüme sürecine odaklanarak kurumun çalışan sayısını yüzde 70 oranında artırılmasında kilit rol oynayan Özge Ünal, sağlam temellere dayanan, çalışan odaklı ve süreçli gelişim felsefesiyle ilerleyen dinamik bir insan kaynakları yapısı oluşturdu. Bu anlamda şimdiden güzel başlangıçlar yaparak yoluna “Great Place To Work” sertifikasıyla devam eden PayTR, insan kaynağına verdiği önemi de ortaya koyuyor. Özellikle kadın çalışan sayısına da oldukça önem veren Ünal, finansal teknoloji şirketi olarak kadın çalışan sayısı yüzde 52,3 gibi azımsanamayacak bir orana sahip olan PayTR’ın Türkiye’deki pek çok şirkete de bu noktada örnek olması gerektiğini düşünüyor.

PayTR, kariyer yolculuklarında kadın çalışanlarının yanında

PayTR Müşteri İlişkileri Direktörlüğü görevine atanan Fatma Avlunyalı ise 2015 yılından beri PayTR’da müşteri ilişkileri biriminde gerçekleştirdiği yöneticilik ve müdürlük görevlerinin ardından, PayTR’ın 2025 yılı hedeflerine ulaşması için sanal pos ve alternatif ödeme çözümlerinin, üye işyerleri ve potansiyel müşteri adaylarının hayatlarını kolaylaştırması adına çalışacak.

PayTR’da kadın çalışan oranı yüzde 52,3

Kadın çalışan istihdamına oldukça önem veren ve bugün kadın çalışan oranı yüzde 52,3 olan PayTR, kariyer yolculuklarında kadınları destekleyerek, finans sektöründe kariyer sahibi olmalarına öncülük ediyor. Hem kişisel hem de iş hayatlarında kendilerini geliştirmeleri için eğitim imkanları sağlıyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL