Editör'ün Seçimi Muğla Siyaset

İyi Partililer Hekimlerin Yanında

Muğla’daki İYİ Parti İlçe Başkanları “Nankör bir zihniyete rağmen gösterilen fedakârlığı da Unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız!” dediler. Muğla’nın ilçelerinde çeşitli etkinliklere katılan ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek yanlarında olduğunu ifade eden..

İyi Partililer Hekimlerin Yanında

Muğla’daki İYİ Parti İlçe Başkanları “Nankör bir zihniyete rağmen gösterilen fedakârlığı da Unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız!” dediler.

Muğla’nın ilçelerinde çeşitli etkinliklere katılan ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek yanlarında olduğunu ifade eden İYİ Partili ilçe başkanları sağlık çalışanlarının fedakarlıklarına karşı nankör bir zihniyet sergileyen iktidarı eleştirdi.

İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber; Başhekim ve Doktorlarımıza SİZ GİTMEYİN DİYE BİZ GELDİK’

İYİ Parti Bodrum ilçe teşkilatı 14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile İYİ Parti Kalkınma Politikaları Turizmden Sorumlu Başkan Yardımcımız Mehmet TOSUN, İYİ Parti İlçe Başkanı Nevzat KANBER, İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Burak Yıldızel , İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı Nilay Konday ve İYİ Parti Bodrum İlçe Yönetimi olarak Bodrum da bulunan hastane ve kliniklerdeki başhekimleri ve doktorları ziyaret ederek Tıp Bayramlarını kutladı.

İYİ Parti Ortaca İlçe başkanı Barbaros Canlı; Sağlık Çalışanlarının haklı duruşunda yanlarındayız!

Canlı; isterdik ki sağlık çalışanlarımızın bayramı olan bu günde hoş sohbet yanlarında olalım, fakat Türkiye’nin geldiği nokta da kime gitsek sorun dinlediğimiz için 14 Mart’ta da sağlık çalışanlarımızın basın açıklamalarında yanlarındaydık. Sorunları o kadar çok ki fakat bunlara rağmen ‘’GİDEN BİZ OLMAYACAĞIZ’’ dediler. Hasta muayene süresinin en azında 20 dakika olmasını sağlıklı bir muayene için bunun gerekli olduğunu da belirtiler. Sağlık sistemimin sıkıntılarından söz ettiler. Konuşmaların da aşırı soğuğa rağmen duraklasalar da alkışmalarımızla bir nebze de olsa içleri ısındı. İYİ Parti genel merkezimizin Liyakatlı sağlık politikaları ile bu sorunları #biz çözeriz sağlık çalışanlarımızın yanındayız dedi.

İYİ Parti Köyceğiz İlçe Başkanı Zekeriya Erpek; Sağlık çalışanları her şeye rağmen işimizin başındayız dedi.

İYİ Parti Köyceğiz ilçe başkanı Zekeriya Erek ve yönetim kurulu üyeleri Köyceğiz ve mahallelerin de sağlık çalışanlarına bir dizi ziyaret gerçekleştirerek 14 Mart Tıp bayramlarını kutladı. sorunlarını dinledi.

İYİ Parti Menteşe İlçe Başkanı Deniz Ekinci; Özveriyle çalışan, tüm hekimlerimizin, sağlık emekçilerimizin günü kutlu olsun. Hakları ödenmez.

İYİ Parti Menteşe İlçe Başkanı Deniz Ekinci; sağlık emekçilerini ilçe yönetim ile birlikte ziyaret ederek özverilerinden dolayı teşekkür etti. Corona dönemin de ve hayatın her dönemin de sağlık çalışanlarının bu özveri çalışmalarının haklarının verilmesi gerektiğini belirtti.

İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Kasım Özkan ; “TOPLUM SAĞLIĞI RİSKE ATILIYOR”

İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Kasım Özkan 14 Mart Tıp Bayramı ve Büyük G(ö)REV kapsamında Milas Devlet Hastanesi Başhekimlik girişi önünde düzenlenen basın açıklamasına katıldı.

Özkan; Yaşama adanmış bir mesleğin onurlu mensuplarının hakkının gasp edilmesine, kötü çalışma koşullarına, sefalet ücretlerine karşı “Sağlıklı Bir Gelecek Ellerimizde, Emek Bizim Söz Bizim” diyerek mücadele eden sağlık çalışanlarının . Bu haklı ve onurlu mücadelelerinde yanlarındayız dedi.

Haber: Bilal Baykan

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL