Bodrum Magazin

Bu Film, Her Türlü Bodrum’u Hüzünlendirecek

TİYATRO, sinema ve dizi oyuncusu Rasim Öztekin’in vefatının üzerinden bir yıl geçti. Öztekin’in son film i Bodrum’da çekilmişti. Çekimler bitmeden önce sanatçı vefat etti, çekimden hemen sonra ise filmin çekildiği..

Bu Film, Her Türlü Bodrum’u Hüzünlendirecek

TİYATRO, sinema ve dizi oyuncusu Rasim Öztekin’in vefatının üzerinden bir yıl geçti. Öztekin’in son film i Bodrum’da çekilmişti.

Çekimler bitmeden önce sanatçı vefat etti, çekimden hemen sonra ise filmin çekildiği muhteşem doğayı yangına kurban verdik!

Dijital Esaret, nereden bakarsanız bakın güldürürken ağlatacak bir film oldu!

Türk tiyatrosunun beşinci kavuklusu, dizilerin güldüren yüzü Rasim Öztekin, oyunculuğun yanı sıra dizi ve filmlerde yaptığı seslendirmeler ve imza attığı köşe yazılarıyla gönüllerde yer edindi.

Öztekin’in vefatından önce başrolünde oynadığı ve Bodrum Çökertme’de çekilen “Dijital Esaret” adlı film, 18 Mart’ta vizyona girecek.

Film suç işleyen sosyal medya fenomenlerinin, hackerların, e-alışveriş, oyun ve sanal kumar bağımlılarının getirildikleri dijital suçlar cezaevinde yaşananları anlatıyor.

Filmin yönetmeni Birol Güven, vizyondan hemen önce yaşadıkları talihsizlikleri anlatırken, şu ifadeleri kullandı:

“2018-2019’da tamamladık Dijital Esaret’i. Pandemi nedeniyle vizyona giremedik. Yaklaşık 1 yıl önce sevgili Rasim Öztekin’i kaybettik, 6 ay önce de yangında filmi çektiğimiz Çökertme Koyu’nu. Tüm hatıralarımız hüzünlü”

İşte o filmin fragmanı:

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL