Muğla Siyaset

Osman Gürün “Tamam” Dedi…

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, 31 Mart 2024’te yapılması beklenen yerel seçimlerde aday olmayacağını açıkladı. TEKRAR ADAY OLMAYACAĞIM Osman Gürün, 1999 yılından beri aralıksız olarak belediye başkanlığı yapıyordu. CHP’den..

Osman Gürün “Tamam” Dedi…

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, 31 Mart 2024’te yapılması beklenen yerel seçimlerde aday olmayacağını açıkladı.

TEKRAR ADAY OLMAYACAĞIM

Osman Gürün, 1999 yılından beri aralıksız olarak belediye başkanlığı yapıyordu.

CHP’den önce Muğla Belediye Başkanlığına ardından da Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Osman Gürün tekrar aday olmayacağını duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Gürün, aldığı bu kararın sebebini ise açıklamadı.

İşte Gürün’ün o açıklaması:

ÇOK KIYMETLİ HEMŞEHRİLERİM.

1999 YILINDA MUĞLA BELEDİYE BAŞKANLIĞIYLA BAŞLAYAN VE 2014 YILINDA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞIYLA DEVAM EDEN 3 DÖNEM İL, 2 DÖNEM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI GÖREV SÜRECİMİ 2024 YEREL SEÇİMLERİ İLE NOKTALAMAK AMACIYLA ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMLERDE ADAY OLMAMA KARARI

ALDIM.

BAŞTA HANGİ PARTİYE GÖNÜL VERMİŞ OLURSA OLSUN BU FIRSATI VE GÖREVİ BANA VEREN TÜM

HEMŞEHRİLERİME, BU ONURU BEŞ DÖNEM YAŞATAN KURULUŞUN VE KURTULUŞUN PARTİSİ CUMHURİYET HALK PARTİMİZE, DESTEĞİNİ HEP YANIMDA HİSSETTİĞİM EŞİM VE ÇOCUKLARIMA, YOL VE MESAİ ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL