SON DAKİKA
--:--:--

CHP’Lİ Belediyelerden Kadın Çalıştayı

6 Temmuz’da Yerel Eşitlik Eylem Planı’nı (YEEP) kamuoyuna tanıtan Bodrum Belediyesi, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) düzenlediği Belediyelerde Kadın Çalışmaları Çalıştayına katıldı. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın, Bodrum Kadın Dayanışma Derneği ve Kent Konseyi Kadın Meclisi paydaşlarıyla eşitlikçi ve şiddetsiz kent yaratmak adına manifesto imzalamasıyla başlayan çalışmalar aralıksız devam ediyor. Türkiye’de, Avrupa Yerel Yaşamda Kadın Erkek…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
CHP’Lİ Belediyelerden Kadın Çalıştayı

6 Temmuz’da Yerel Eşitlik Eylem Planı’nı (YEEP) kamuoyuna tanıtan Bodrum Belediyesi, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) düzenlediği Belediyelerde Kadın Çalışmaları Çalıştayına katıldı.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın, Bodrum Kadın Dayanışma Derneği ve Kent Konseyi Kadın Meclisi paydaşlarıyla eşitlikçi ve şiddetsiz kent yaratmak adına manifesto imzalamasıyla başlayan çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Türkiye’de, Avrupa Yerel Yaşamda Kadın Erkek Eşitliği Şartı’nı (CEMR) imzalayan 29. belediye olan ve 6 Temmuz 2022’de Yerel Eşitlik Eylem Planı’nı kamuoyuna tanıtan Bodrum Belediyesi, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’nın da katıldığı çalıştayda yer aldı.

CHP Vizyon Gelişim Ofisi koordinasyonunda CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı tarafından düzenlenen “Belediyelerde Kadın Çalışmaları Çalıştayı” CHP Genel Merkezi’nde 22 Temmuz günü gerçekleştirildi. Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Toplumsal Cinsiyet Eşitlik Komisyon Başkanı Emel Çakaloğlu ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Büro Sorumlusu Esra Kıymaz’ın da aralarında olduğu 110 belediyeden 134 temsilcinin katıldığı çalıştayda Cinsiyet Eşitliği İzleme Derneği gönüllü eğitim desteğinde bulundu.

Çalıştayda belediyelerin kadın çalışmalarının geliştirilmesi, iyi uygulama örneklerinin paylaşılması; kadınların, engellilerin, yaşlıların, çocukların ve diğer kırılgan grupların hizmetlere erişim noktasında yaşadıkları sorunlara çözüm önerilerinin ortaya konulması, çözüm önerilerinin belirli bir plan ve program dahilinde yürütülmesi çalışmalarına destek olunması amaçlandı.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Bodrum’un Çığlığı: Mahkeme İptal Etti, İş Makineleri Durmadı! “Suç Mahallindeyiz”
Bodrum’un Çığlığı: Mahkeme İptal Etti, İş Makineleri Durmadı! “Suç Mahallindeyiz”
Seha Ergene’den Tek Vücut ve Sonuç Odaklı Yeni Teşkilat Hamlesi
Seha Ergene’den Tek Vücut ve Sonuç Odaklı Yeni Teşkilat Hamlesi
Yalıkavak’ta Umutlar Denize Gömüldü: Göçmen Faciasında Can Kaybı 19’a Yükseldi
Yalıkavak’ta Umutlar Denize Gömüldü: Göçmen Faciasında Can Kaybı 19’a Yükseldi
Zülfü Livaneli Şarkıları Bodrum Dibeklihan’da Yankılanacak
Zülfü Livaneli Şarkıları Bodrum Dibeklihan’da Yankılanacak
Muğla Gazeteciler Cemiyeti’nden Üyelerine Yüzde 10 Eğitim İndirimi
Muğla Gazeteciler Cemiyeti’nden Üyelerine Yüzde 10 Eğitim İndirimi
On’lar Bodrum’da da Unutulmadılar
On’lar Bodrum’da da Unutulmadılar
Bodrum’dan Tarafsız Haber
Bodrum Haberi

Bodrum ve Muğla’dan son dakika haberleri, yerel gündem, siyaset, ekonomi, turizm ve yaşam içeriklerini tarafsız ve güncel şekilde sunan haber sitesidir.

© 2026 BodrumHaberi.com. Tüm hakları saklıdır. Sitede yer alan tüm haber, yazı, görsel ve içeriklerin telif hakları BodrumHaberi.com ve yazarlarına aittir. Kaynak gösterilmeden ve izin alınmadan kopyalanamaz, çoğaltılamaz ve yayımlanamaz.