Spor

Bodrumspor Oleyyy!.. Finalde Gibiyiz!

Zorlu lig maratonu sonrasında Spor Toto 2. Ligde Play-Off’a kalma başarısını gösteren yeşil-beyazlı ekibimiz bu gün Bodrum Şehir Stadı’nda rakibi Bayburt GÖİ’ni 3-1 mağlup etmeyi başardı. Böylelikle ekibimiz yarı finalin..

Bodrumspor Oleyyy!.. Finalde Gibiyiz!

Zorlu lig maratonu sonrasında Spor Toto 2. Ligde Play-Off’a kalma başarısını gösteren yeşil-beyazlı ekibimiz bu gün Bodrum Şehir Stadı’nda rakibi Bayburt GÖİ’ni 3-1 mağlup etmeyi başardı. Böylelikle ekibimiz yarı finalin önümüzdeki Salı günü Bayburt’ta oynanacak kader maçı öncesi çok büyük bir avantaj yakalamış oldu.

Bodrumspor maç boyunca konuk ekibe karşı oldukça üstün oynadı. Bodrumspor ilk golü 26. Dakikada Süleyman Güneş ile buldu. Dakika 43’de ekibimizin Bahadır Erol ile bulduğu 2. Gole konuk ekip 61. Dakikada Ömer Yıldız ile yanıt verdi. Doksan dakika sonlandığında skor 2-1 Bodrumspor lehine idi. Ancak maç içerisinde duraksama ve sakatlıkların yoğun olmasından dolayı maçın hakemi Burak Pakkan müsabakaya 8 dakika uzatma ilave etti. Bayburt ekibinden 22 numaralı forma ile mücadele eden Ali Fırat Okur 90+6. Dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bodrumspor ise maçın son saniyesinde 90+8’de Celal Dumanlı ile kullandığı penaltıyı gole çevirerek skoru ilan etti. 1. Lig yolundaki bu kritik eşikte (Yarı final ilk maçında) Bodrumspor, Bayburt GÖİ’ni 3-1 mağlup etmiş oldu.

TURİZMCİ DAĞOĞLU: “GOCA BODRUMLULAR GELİYOR.”

Maç sonrasında Bodrumspor Şehir Stadı adeta bayram yerine döndü. Saha içerisindeki ve tribündeki coşku Bodrumspor açısından adeta tarihsel bir anın fotoğrafına dönüştü. Bodrumspor’un önemli taraftar ve destekçilerinden Bodrumlu turizmci Mehmet Dağoğlu maç sonunda gazetemize verdiği demeçte; “İnandık, geliyoruz. Bekle bizi 1. Lig. Bekle Goca Bodrumlular’ı. Başarıda geldiğimiz güzel noktada tabi ki; herkesin payı var. Ama en büyük pay sahadaki futbolcularımızın. Onlar Bodrum aşkı ile oynadılar, oynuyorlar. Emeklerine, azimlerine sağlık. Bu kötü zamanlarımızın en güzel görüntüsünü veren Bodrumspor’umuza sonsuz teşekkürler. Herkes göz ardı ediyor ama bu zorlu maratonda Bodrumspor adeta Fair Play sembolü oldu. Yüce önder Atatürk’ün sporda özel yer verdiği, sporcu ahlakının güzel örneklerini mücadelesine yansıttı. Gelen rakiplerimiz de burada kendilerini evlerinde gibi hissettiklerini zaten belirttiler. Yerel basında yaptığı Bodrumspor haberleri ile Bodrum kamuoyunu adeta maçların sıcak ve güzel atmosferinin içine çekmiştir. Yerel basına da teşekkürler” diyerek görüşlerini ifade etti.

BODRUMSPOR ZAMANI 24 MAYIS, 15.30’A KURDU.

Maçın rövanşı 24 Mayıs’ta (Salı günü) Bayburt’ta oynanacak. Bayburt GÖİ’nin ekibimizi elemesi için, Salı günü kendi evinde oynanacak olan rövanş maçında en az 3 farklı galibiyete ihtiyacı var. Bu arada bu maçta kırmızı kart gördüğü için cezalı duruma düşen Bayburt ekibi futbolcusu Ali Fırat rövanşta forma giyemeyecek. Finalin diğer ekibini belirleyecek yarı final müsabakasının ilk maçı Karacabey Birlikspor ile Tarsus İdman Yurdu arasında oynanacak. Bu maçında rövanşı da 24 Mayıs’ta Tarsus’ta gerçekleşecek. Eleyen takım 1. Lig yolundaki diğer finalist ekip olacak.

Haber: Ayhan Karahan

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL