SON DAKİKA
--:--:--

Ahmet Aras Şehit Eşi Saniye Kara’nın Sofrasında

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 111. yıl dönümünde anlamlı bir ziyarete imza attı. Başkan Aras, Çanakkale’de şehit düşen Piyade Er Osman Kara’nın eşi Saniye Kara’nın iftar sofrasına konuk olarak, şehit ailesinin acısını ve gururunu paylaştı. MUĞLA – Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Ahmet Aras Şehit Eşi Saniye Kara’nın Sofrasında

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 111. yıl dönümünde anlamlı bir ziyarete imza attı. Başkan Aras, Çanakkale’de şehit düşen Piyade Er Osman Kara’nın eşi Saniye Kara’nın iftar sofrasına konuk olarak, şehit ailesinin acısını ve gururunu paylaştı.

MUĞLA – Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle şehit ailelerini yalnız bırakmadı. Çanakkale’de görev yaparken meydana gelen talihsiz bir kaza sonucu şehadet mertebesine erişen Piyade Er Osman Kara’nın kıymetli eşi Saniye Kara’yı evinde ziyaret eden Başkan Aras, iftarını şehit ailesi ve mahalle sakinleriyle birlikte açtı.ahmetaras saniyekara iftar4

Çanakkale Zaferi’nin 111. Yılında Anlamlı Buluşma

Ziyaret, Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünde vatan savunması uğruna can veren kahramanların emanetlerine sahip çıkıldığını bir kez daha gösterdi. Daire başkanları ve mahalle sakinlerinin de katılım gösterdiği iftar yemeğinde, dualar aziz şehitlerimiz için okundu.

Başkan Ahmet Aras, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Bugün bu topraklarda özgürce nefes alabiliyorsak, bunu Osman Kara gibi kahramanlarımıza ve onları yetiştiren, onlara yoldaşlık eden siz kıymetli ailelerimize borçluyuz. Saniye Hanım’ın sofrasındaki samimiyet, bizler için en büyük güç kaynağıdır. Şehitlerimizin emaneti olan ailelerimizin her zaman yanındayız.”

ahmetaras saniyekara iftar1Mahalle Sakinleriyle Gönül Köprüsü Kuruldu

Sadece bir protokol ziyareti değil, aynı zamanda bir gönül buluşması havasında geçen akşamda, mahalle sakinleriyle de sohbet edildi. Saniye Kara ve ailesinin misafirperverliği karşısında teşekkürlerini sunan Başkan Aras, “Sofralarını ve en önemlisi o içten, samimi sohbetlerini bizlerle paylaşan Saniye Hanım ve ailesine yürekten teşekkür ediyorum. Şehidimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz,” dedi.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Ahmet Aras Şehit Eşi Saniye Kara’nın Sofrasında
Ahmet Aras Şehit Eşi Saniye Kara’nın Sofrasında
Balıkçıların İflas Gerçeği, TBMM’de! İYİ Partili Ergun Sordu
Balıkçıların İflas Gerçeği, TBMM’de! İYİ Partili Ergun Sordu
MUSKİ’den Köy Okulları İçin Kitap Bağış Kampanyası
MUSKİ’den Köy Okulları İçin Kitap Bağış Kampanyası
Akbelen’den Milas’a İsyan! Zeytinimiz Sökülürken Bizi Temsil Edenler Nerede?
Akbelen’den Milas’a İsyan! Zeytinimiz Sökülürken Bizi Temsil Edenler Nerede?
Direksiyon Başında Hayat Kurtaran Müdahale
Direksiyon Başında Hayat Kurtaran Müdahale
Ahmet Aras’tan Gençlere Bağımlılıkla Mücadele Mesajı
Ahmet Aras’tan Gençlere Bağımlılıkla Mücadele Mesajı
Bodrum’dan Tarafsız Haber
Bodrum Haberi

Bodrum ve Muğla’dan son dakika haberleri, yerel gündem, siyaset, ekonomi, turizm ve yaşam içeriklerini tarafsız ve güncel şekilde sunan haber sitesidir.

© 2026 BodrumHaberi.com. Tüm hakları saklıdır. Sitede yer alan tüm haber, yazı, görsel ve içeriklerin telif hakları BodrumHaberi.com ve yazarlarına aittir. Kaynak gösterilmeden ve izin alınmadan kopyalanamaz, çoğaltılamaz ve yayımlanamaz.