Spor

Süper Lig Yol Haritamız Belli Oldu

19 takımın mücadelesi şeklinde gerçekleşecek olan Trendyol Süper Lig’de fikstür belli oldu. Ligin Eyüpspor ve Göztepe ile birlikte yeni takımları içerisinde yer alan Bodrumspor ilk maçını 11-Ağustos-Pazar günü kendi evinde..

Süper Lig Yol Haritamız Belli Oldu

19 takımın mücadelesi şeklinde gerçekleşecek olan Trendyol Süper Lig’de fikstür belli oldu. Ligin Eyüpspor ve Göztepe ile birlikte yeni takımları içerisinde yer alan Bodrumspor ilk maçını 11-Ağustos-Pazar günü kendi evinde Gaziantep Futbol Kulübü ile yapacak. Bodrumspor ligin 10. haftasında Fenerbahçe deplasmanına giderken, 13. haftada Galatasaray’ı kendi evinde ağırlayacak. 17. haftada Trabzon deplasmanına gidecek olan kulübümüz, 2014-2015 sezonunun ilk yarı son maçında (19. hafta) Beşiktaş ile yine deplasmanda karşılaşacak. Futbol takımımız 15. haftayı “Bay” olarak (Maç yapmaksızın) geçecek. Aldığımız bilgilere göre Bodrumspor Şehir Stadı’nın lige yetiştirilmesi için, hummalı bir çalışma yürütülüyor.

Lig Maratonu 1 Haziran 2025’de Sonlanacak

Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu’nda bugün saat 14.00’te gerçekleştirilen fikstür çekiminde konuşan TFF (Türkiye Futbol Federasyonu) Başkanı Mehmet Büyükekşi; “Geçmiş yıllarda olduğu gibi, yeni sezonda da büyük bir heyecana sahip olacak Trendyol Süper Lig, 67. sezonun perdelerini açacak. 9 Ağustos 2024 tarihinde başlayacak ve 1 Haziran 2025 tarihinde sona erecek olan Trendyol Süper Lig, bu yıl 19 takımla oynanacak. Bildiğiniz gibi tarihinde ilk kez eleme grubunu lider tamamlayarak EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’na doğrudan katılma hakkı kazanan, Avrupa’nın en genç ve değerli millî takımlarından A Millî Futbol Takımımız bu yıl bizlere büyük bir gurur yaşattı. Şampiyonada son 8 takım arasına kalarak, Türk futbolunun son dönemde uluslararası seviyedeki gelişimini tüm dünyaya ispat etti. Millî takımlar seviyesinde yakaladığımız bu başarının, bu yıl Trendyol Süper Lig’de de çıtayı daha da yukarıya çekeceğine ve Avrupa kupalarında mücadele edecek kulüplerimizin yeni ve daha büyük başarılara imza atacağına yürekten inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

   

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL