SON DAKİKA
--:--:--

Danışman Levent Arkan Tutuklandı

Bodrum Tanıtma Vakfı’nın (BOTAV’ın) eski reklam koordinatörü ve Ahmet Aras’ın eski danışmanı Levent Arkan, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şubat Ayında ortaya çıkan skandal ses kayıtlarında; Bodrum Belediyesi çalışanlarına, devletin en üst kademelerinden en alt kademelerine varıncaya kadar tehdit ve hakaret içeren söylemleri nedeniyle gelen çoklu şikayetler üzerine Bodrum Cumhuriyet Savcılığı, Levent Arkan’a ait olduğu iddia edilen…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Danışman Levent Arkan Tutuklandı

Bodrum Tanıtma Vakfı’nın (BOTAV’ın) eski reklam koordinatörü ve Ahmet Aras’ın eski danışmanı Levent Arkan, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şubat Ayında ortaya çıkan skandal ses kayıtlarında; Bodrum Belediyesi çalışanlarına, devletin en üst kademelerinden en alt kademelerine varıncaya kadar tehdit ve hakaret içeren söylemleri nedeniyle gelen çoklu şikayetler üzerine Bodrum Cumhuriyet Savcılığı, Levent Arkan’a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarıyla ilgili inceleme başlatmıştı.

Ankara Bölge Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğü tarafından yapılan inceleme sonucunda ses kayıtlarının, Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) danışmanı ve önceki dönem belediye Başkanı Ahmet Aras’ın eski danışmanı Levent Arkan’a ait olduğu tespit edildi. Bugün adliyeye sevk edilen Levent Arkan, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Danışman Arkan, yayınlanan ses kayıtlarında belediye çalışanlarına hakaret ve tehdit, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, eski Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, AK Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, Cumhuriyet Halk Partisi Üyelerine hakaret ve iftira yer almakta idi. Ayrıca, Ahmet Aras’a ve kendisine küfredildiğine dair mahkemede yalancı şahitliğe zorlanan belediye personeline baskı yaptığı ses kaydı da bulunuyordu.

Ses kayıtları ile ilgili bilirkişi incelemenin tamamlanmasının ardından Levent Arkan yeniden gözaltına alındı. Savcılık ifadesinin ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen Arkan, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Seha Ergene’den Tek Vücut ve Sonuç Odaklı Yeni Teşkilat Hamlesi
Seha Ergene’den Tek Vücut ve Sonuç Odaklı Yeni Teşkilat Hamlesi
Yalıkavak’ta Umutlar Denize Gömüldü: Göçmen Faciasında Can Kaybı 19’a Yükseldi
Yalıkavak’ta Umutlar Denize Gömüldü: Göçmen Faciasında Can Kaybı 19’a Yükseldi
Zülfü Livaneli Şarkıları Bodrum Dibeklihan’da Yankılanacak
Zülfü Livaneli Şarkıları Bodrum Dibeklihan’da Yankılanacak
On’lar Bodrum’da da Unutulmadılar
On’lar Bodrum’da da Unutulmadılar
Bodrum’da “Kadın Çocuk Yoksulluğu ve Dayanışma Söyleşisi” Düzenlendi
Bodrum’da “Kadın Çocuk Yoksulluğu ve Dayanışma Söyleşisi” Düzenlendi
Bodrum Acı Ot Festivali Başladı: Yağmura Rağmen Yoğun İlgi
Bodrum Acı Ot Festivali Başladı: Yağmura Rağmen Yoğun İlgi
Bodrum’dan Tarafsız Haber
Bodrum Haberi

Bodrum ve Muğla’dan son dakika haberleri, yerel gündem, siyaset, ekonomi, turizm ve yaşam içeriklerini tarafsız ve güncel şekilde sunan haber sitesidir.

© 2026 BodrumHaberi.com. Tüm hakları saklıdır. Sitede yer alan tüm haber, yazı, görsel ve içeriklerin telif hakları BodrumHaberi.com ve yazarlarına aittir. Kaynak gösterilmeden ve izin alınmadan kopyalanamaz, çoğaltılamaz ve yayımlanamaz.