Muğla

Muğla’da 1 Mayıs Coşkusu

Muğla’da, emek ve dayanışmanın en anlamlı günü olan 1 Mayıs coşkuyla ve yüksek bir katılımla kutlandı. KESK Muğla Şubeler Platformundan yapılan açıklamada, “Bu önemli günü birlikte geçirdiğimiz için büyük bir..

Muğla’da 1 Mayıs Coşkusu

Muğla’da, emek ve dayanışmanın en anlamlı günü olan 1 Mayıs coşkuyla ve yüksek bir katılımla kutlandı. KESK Muğla Şubeler Platformundan yapılan açıklamada, “Bu önemli günü birlikte geçirdiğimiz için büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Gördüğümüz yoğun ilgi ve katılım, emeğe ve demokrasiye olan inancımızı pekiştirmiştir.” denildi.

KESK Muğla Şubeler Platformu açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“1 Mayıs’ın Muğla’da bu denli güçlü bir şekilde kutlanmasında, Muğla halkının ve demokratik kitle örgütlerinin büyük destekleri ve katkıları önemlidir. Bu nedenle, Muğla halkını, sendikaları ve meslek örgütlerini 1 Mayıs’a olan katkılarından dolayı içtenlikle kutluyoruz.

Ancak, ülkemizin dört bir yanında yaşanan olaylar, 1 Mayıs’ın Taksim’de kutlanmasının engellenmesi gibi endişe verici gelişmeler, bizi derinden üzmektedir. İktidara sahip olanların seçimlerin öcünü almak adına orantısız polis müdahalesiyle, demokratik haklarımıza yönelik yaptığı bu saldırıları asla kabul etmiyoruz. 1 Mayıs, emekçilerin demokratik bir şekilde taleplerini dile getirebildiği, dayanışmanın ve emeğin simgesi olduğu bir gün olana kadar da mücadeleden vazgeçmeyeceğiz.

Emeğin, adaletin ve demokrasinin temsilcisi olarak KESK Muğla Şubeler Platformu olarak, 1 Mayıs’ı birlikte kutlamanın verdiği gururla, geleceğe umutla bakıyoruz. Ancak unutmamalıyız ki, emeğin hak ettiği değeri bulması için mücadele etmek, her zaman önemli bir görevimizdir. Bu nedenle, emeğin ve dayanışmanın gücünü birlikte hareket ederek daha da güçlendirmeliyiz.

Bu vesileyle, emeğin ve demokrasinin bayramı olan 1 Mayıs’ı kutlayan, katkı sunan ve destek veren herkese içten teşekkürlerimizi sunarız. Gelecek 1 Mayıs kutlamalarında da birlikte olmak dileğiyle, emekçilerin ve halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL