Kültür - Sanat

Bir Zamanlar Denizin Olduğu Yer…

Inspera Bodrum, İtalyan sanat dünyasının değerli isimlerinin buluştuğu ‘Bir zamanlar denizin olduğu yer-Dove una volta c’era il mare’ Dolomitler’in Çağdaş Sanatı sergisi ile kapılarını açtı.Küratörlüğünü Lisa Trockner’ın ve Inspera Art..

Bir Zamanlar Denizin Olduğu Yer…

Inspera Bodrum, İtalyan sanat dünyasının değerli isimlerinin buluştuğu ‘Bir zamanlar denizin olduğu yer-Dove una volta c’era il mare’ Dolomitler’in Çağdaş Sanatı sergisi ile kapılarını açtı.
Küratörlüğünü Lisa Trockner’ın ve Inspera Art Space Küratörlüğünü Ender Güzey’in üstlendiği, İtalya Ankara Büyükelçisi Sayın Giorgio Marrapodi’nin himayesinde gerçekleşen sergide, İtalya sanat dünyasının öne çıkan isimlerinden Julia Bornefeld, Aron Demetz, Arnold Mario Dall’O, Wilma Kammerer, Hubert Kostner, Sissa Micheli, Robert Pan, Peter Senoner, Barbara Tavella, Gustav Willeit, ve Christine Galmetzer’in eserleri bir araya geliyor. Her bir eser, Dolomitlerin derinliklerinde saklı öyküleri anlatarak geçmişin izlerini gün yüzüne çıkarıyor.
11 değerli sanatçıyı bir araya getiren “Bir zamanlar denizin olduğu yer – Dove una volta c’era il mare” Dolomitler’in Çağdaş Sanatı sergisi 1 Mart tarihine kadar Pazartesi hariç her gün 12.00-20.00 saatleri arasında Inspera Bodrum Art Space alanında görülebilir. Inspera Art Space, yıl boyunca farklı disiplinleri bir araya getiren sergilere ev sahipliği yapmaya devam edecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL