SON DAKİKA
--:--:--

AK Parti’nin Muğla Büyükşehir Adayı Aydın Ayaydın

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün İstanbul’da yapılacak aday tanıtım toplantısında 12 büyükşehir ile 15 il belediyesi için adaylarını açıklaması bekleniyor. Toplantıya az bir süre kala kulislere yansıyan bilgilere göre AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın oldu. Mardinli olan Ayaydın, CHP’nin eski milletvekillerindendi. AK Parti Muğla Belediye Başkanı adayı…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
AK Parti’nin Muğla Büyükşehir Adayı Aydın Ayaydın

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün İstanbul’da yapılacak aday tanıtım toplantısında 12 büyükşehir ile 15 il belediyesi için adaylarını açıklaması bekleniyor. Toplantıya az bir süre kala kulislere yansıyan bilgilere göre AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın oldu. Mardinli olan Ayaydın, CHP’nin eski milletvekillerindendi.
AK Parti Muğla Belediye Başkanı adayı Aydın Ayaydın gündemdeki haberler ardından en çok merak edilen ve konuşulan isimlerden biri oldu.

PROF. DR. AYDIN AYAYDIN KİMDİR?

1951, Mardin Derik doğumlu olan Ayaydın, İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi mezunudur. 1977 yılında Anadoluhisarı Gençlik ve Spor Akademisi’nde iktisat asistanı, 1978 İTİA İşletme Yüksek Okulu ve İTİA Ekonomi Fakültesinde asistan olarak görev yapmıştır. Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde 1983 yılında ekonomi yüksek lisansı ve 1985 yılında ekonomi doktoru olmuştur. Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri bölümünde 1986 yılında yardımcı doçent, 1988 yılında doçent ve 1993 yılında ekonometri profesörü unvanlarını almıştır.

Takvim, Sabah ve Vatan Gazetelerinde ekonomi, siyaset ve güncel konularda köşe yazıları yazmış olup, bugüne kadar 12 bilimsel kitabı ve yüzlerce makalesi yayınlanmıştır. Basın Konseyi Temsilciler Kurulu Üyeliği, Beşiktaş Asbaşkanlığı ve Basın Sözcülüğü de yapan Ayaydın evli ve 3 çocuk babasıdır.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Akbelen’de “Toprağımızı Savunduğumuz İçin Buradayız” Diyen Esra Işık Tutuklandı!
Akbelen’de “Toprağımızı Savunduğumuz İçin Buradayız” Diyen Esra Işık Tutuklandı!
Bodrum AKP’de Kadın Kolları Seha Ergene Liderliğinde Sahaya İniyor
Bodrum AKP’de Kadın Kolları Seha Ergene Liderliğinde Sahaya İniyor
Muğla Gazeteciler Cemiyeti’nden Üyelerine Yüzde 10 Eğitim İndirimi
Muğla Gazeteciler Cemiyeti’nden Üyelerine Yüzde 10 Eğitim İndirimi
Ahmet Aras Şehit Eşi Saniye Kara’nın Sofrasında
Ahmet Aras Şehit Eşi Saniye Kara’nın Sofrasında
Balıkçıların İflas Gerçeği, TBMM’de! İYİ Partili Ergun Sordu
Balıkçıların İflas Gerçeği, TBMM’de! İYİ Partili Ergun Sordu
MUSKİ’den Köy Okulları İçin Kitap Bağış Kampanyası
MUSKİ’den Köy Okulları İçin Kitap Bağış Kampanyası
Bodrum’dan Tarafsız Haber
Bodrum Haberi

Bodrum ve Muğla’dan son dakika haberleri, yerel gündem, siyaset, ekonomi, turizm ve yaşam içeriklerini tarafsız ve güncel şekilde sunan haber sitesidir.

© 2026 BodrumHaberi.com. Tüm hakları saklıdır. Sitede yer alan tüm haber, yazı, görsel ve içeriklerin telif hakları BodrumHaberi.com ve yazarlarına aittir. Kaynak gösterilmeden ve izin alınmadan kopyalanamaz, çoğaltılamaz ve yayımlanamaz.