Bodrum

Bodrumspor Kupada da Hız Kesmiyor

Ziraat Türkiye Kupası 4’üncü eleme turunda Bodrumspor evinde Menemenspor’u 2-1 yenerek 5’inci eleme turuna yükseldi. Maçın 58. Dakikasında konuk ekipten Feyyaz Belen kırmızı kart gören oyuncu oldu. Ayrıca Bodrumspor’danHalil İbrahim Sevinç, Menemenspor’dan ise Okan Dernek, İbrahim Has..

Bodrumspor Kupada da Hız Kesmiyor

Ziraat Türkiye Kupası 4’üncü eleme turunda Bodrumspor evinde Menemenspor’u 2-1 yenerek 5’inci eleme turuna yükseldi. Maçın 58. Dakikasında konuk ekipten Feyyaz Belen kırmızı kart gören oyuncu oldu. Ayrıca Bodrumspor’danHalil İbrahim Sevinç, Menemenspor’dan ise Okan Dernek, İbrahim Has sarı kart gören isimler oldular. 

Maçın ilk golü 13. dakikada Sedat’ın ayağından Menemenspor’dan geldi. Bodrumspor bu gole 45+4. dakikada  penaltı vuruşu ile Aldair’in ayağından gelen golle yanıt verdi. İlk yarı 1-1 beraberlikle sonlandı. Maçın kırılma anı 58. Dakikada yaşandı. Konuk ekipten Feyyaz Belen, cezasahası içerisinde Bodrumspor forveti Pedro’yu sert bir müdahale ile düşürdü. Ve 2. Sarı kartla oyun dışı kaldı. Kazanılan penaltıyı gole çeviren Pedro maçın skorunu tayin etti. Zorlu maçtan 2-1galibiyetle ayrılan Bodrumspor aynı zamanda Ziraat Türkiye Kupası’nda turu atlayan taraf oldu.  Bodrumspor’un, Ziraat Türkiye Kupası’nda 5. eleme turundaki rakibi, 8 Aralık Cuma günü yapılacak kura çekiminde belli olacak.

TAŞDEMİR: “KAZANMAK HER ZAMAN GÜZEL.”

Maçın ardından açıklama yapan Bodrumspor teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Alınan galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyleyerek; “ Memnun olduğum çok şey var olmadığım şeylerde var. Kazanma istekleri ve coşkumuz iyiydi.  Uzun süredir oynamayan arkadaşlarımız bugün görev aldı. O zorluğun üstesinden geldiler. Galibiyet her zaman güzel, kupada bir tur daha geçtik yolumuza devam ediyoruz. Oyuncularımı tebrik ediyorum” dedi.

Menemenspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural ise; “Mağlup olduk ama çok şey kazandığımızı düşünüyorum. 1’inci ligde mücadele eden ligin 4’üncü takımıyla oynadık. Çok iyi bir takım, iyi bir antrenöre sahipler. 2 gol  penaltıdan oldu, aldığım notlar arasında baktığımda başka pozisyonları yok. Bizimde ilk yarı 3, ikinci yarı 3 tane pozisyonumuz var ve maçı 2-1 kaybettik. Menemen FK’nıngörüntüsü mücadelesi mükemmele yakındı ve ben bunu görmek istiyordum. Sonuçlandıramadık. Maalesef üzüldüğüm nokta bu, Maalesef iyi oynayan kazanır diyen bir oyun değil futbol” diye konuştu.

Haber:Ayhan Karahan

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL